Mien gitár multiefektet ajénlotok?
Lehetőleg semmilyet.
Ebben az árkategóriában mind meglehetősen borzasztó.
Mire, mihez kell?
Oat, ameikben sok LY van, hogy jusson azokba a szavakba is, ameekből elspóroljuk.
Pedro
Digitech Rp80! nekem is ilyen van és megbízható jószág! (és azért nem ma kezdtem a gitározást.. :D )
ahhoz képest hogy nem ma kezdted, simán belinkeltél neki egy basszusmultieffektet
tényleg szar hangja lesz, bár nekem is kellene most egy hasonló, mert a delay meg a chorus effektek lehetnek jók viszonylag egy olcsóban is, de egy normális torzítást nem fogsz kapni ezekből
A chorus és a delay is szar bennük.
Eleve elszarják teljesen a hangot a rossz minőségű AD-DA átalakítókkal, megölik a dinamikát, helyette kapsz egy rakás zajt.
Ha csak kórus meg delay kell érdemes kispedálokat venni.
Torzítóból meg eleve mindenféle tök fölösleges.
"de am a gitárverziója jó..."
De nem jó, ez az RP széria konkrétan kifejezetten borzasztó.
Tulajdonképpen annál már csak a Zoom 505 rosszabb...
Igen játszottam vele, ezért merem leírni, hogy szar.
Ha nem ismerném nem írnék ilyet.
A Boss GT-10 effektezni már elég jó, erősítőszimulációk terén az is borzalmas.
Amik jók: TC multik effektezésre, Line6 M13 hatalmas királyság, Axe FX habár az már erősen más árkategória.
Ezek alatt szinte bármi igazából csak elvesz a hangból, ahelyett, hogy hozzátenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!