2-300000 forint körül milyen klasszikus gitárt vennétek?
Elég komoly választék van, nézz be, ha teheted. Parkolás a bolt előtt, ha sikerül, ha nem, akkor okvetlen dobjál a parkolóórába, mert jujjj!
Én itt vettem a gitárom 335000 ért. :-)
Hatalmas szakértelem, garancia, meg sok segítség, hogy melyik lenne az ideális. ;-)
Amúgy az enyém Ramirez 2NE
Remélem segítettem. :-) (egy konzis)
És meg vagy elégedve a Ramirezzel? nagyon szemezek velük, abból van használtan is, de még ott is mondtak olyat, hogy az olcsó ramirez ugyanaz mint egy raimundo, csak annál viszont drágább. te nem bántad meg ,hogy azt a gitárt vetted, illetve szereted nagyon?
első válaszoló, körülbelül 1darab gitár van abban a boltban, ami ilyen árú, és klasszikus, vagy csak én vagyok a hülye, de ott tényleg nincsenek klasszikus gitárok.
Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár még nincs teljesen bejátszva, meg a fenyő fedlaposok általában csak néhány év intenzív játék után érik el a maximumot :-)
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!