A mostani fiatalság mért hallgat össze ennyi idétlen zenét?
A mai tinik (13-17) minden idióta ízléstelenséget képesek meghallgatni,
ami új. Miért? Mi a jó a tuctuc zenében, amelyikböl többmillió van, mégis mind egyforma? A feka rapperek, akikböl szintén egymillió van, de egyiket sem tudom megkülönbötetni? És a kis pózer bu*i páwák, akik azt hiszik, menö, ha csöpög a nyáltól minden videóklippjük, és a hányinger kerülget, ha látom? Ja, és velük is tele a tv. Mért nem tudják szeretni a régebbi, igényes és jó zenéket? Mert pl a 70es, 80as, 90es években még tudtak egyedi és minöséges zenét csinálni. Söt, még ma is
vannak néhányan, akik nem a divatba ragadt zenéket játszák! (pl
Coldplay, Hurts, The Script...) Ezeket mért nem szeretik a
fiatalok? Pedig ezek igenis újak! Ennyire nem lenne ízlésük?
Lehet, hogy inkább azt lenne érdemes tárgyalni, hogy miért is lett ez a mai igény?
Ez szerintem azért nem off, mivel az egész tuctuc az igénytelenségből tornyosult. Az első számok amik megjelentek az adott műfajban, azok valamiért mindig jobbnak tűnnek, mint a legújabbak ugyanabban a műfajban.
Lehet, hogy csak nekem tűnik így ez az egész?
Természetesen nem az alfajokra, hanem az alap stílusokra gondolok.
Számomra elkeserítő, hogy nem születnek olyan számok ma már, mint a 80'-as években. És ilyenkor azt bánom, hogy nem éltem azokban az években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!