Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mostani fiatalság szerint...

A mostani fiatalság szerint miért gáz ha a kedvenc zenekarom a Pokolgép? 14/L

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
éretlenek
2012. nov. 3. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod a választ. Mert más a zenei ízlés manapság, van ami trendi és van ami nem. Ma a műanyag zene a divat a tizenévesek körében, vagyis a 18 alattiak körében főleg.

A Pokolgép egy fantasztikus együttes, jó a hang, a zenei aláfestés és a szövegeik. Ha neked ez tetszik, ne érdekeljen ki mit mond..te tudod hogy ez neked jó:) Vagy megértik, vagy nem. Az utóbbi meg már nem a te bajod:)

21/L

2012. nov. 4. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel.

Szeresd a zenét, ami tetszik, a többivel meg ne foglalkozz.

31F

2012. nov. 4. 12:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a média nyomatja Fluor-t, az LMFAO-t ,Nicki Minaj-t ,és a fiatalok szeretnek menők ,trendik lenni és csak a felkapott sztárok zenéit hallgatják ,s más féle zenére mégcsak rá sem keresnek.Hidd el ,hogy megértelek ,hiszen az osztályomban is mindenki a mostani sztárokat isteníti és egy régebbi darabot meg sem hallgatnak.Nekem a Guns N' Roses a kedvencem és ha megkérem őket ,hogy hallgassanak bele ,akkor vagy menekülnek vagy (hát ezt már nemtudom leírni máshogy) pofáznak ,hogy miért ilyen sz*rokat hallgatok.Persze ők hangosan bömböltetik Skrillex-et ,David Guetta-t meg még kitudja miket és én tűrjem el.Nekem semmi bajom azzal ,hogy hallgatják ,hiszen nem tetszhet mindenkinek ugyan az ,de ha valakit zavar akkor kezdhetnének magukkal valamit.

Szóval ez ilyen,ehhez hozzá kell szokni.

14/L

2012. nov. 4. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A pokolgép régi...tudod ami régi=gagyi, ami gagyi=nem "mencsi" stb stb stb-hallottam ilyet!!!!!!csak nem pont a Pokolgépről, hanem az Omenről...én speciel imádom a Pokolgépet, ezen nőttem fel,kamaszkoromban agyvesztés közben is megmaradtam mellette, és szerintem még öregkoromban is imádni fogom..:)

plusz nincs a médiában úgy, mint a többiek...

17/L

2012. nov. 5. 21:27
 6/12 A kérdező kommentje:
igazából én is ezen nőttem fel. meg iron maiden-en. igaz az se mostani. de apukámmal sokszor hallgattuk :)
2012. nov. 6. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:

(4-es válaszoló visszatér.)

Én is mindig apummal hallgatok zenét ,közbe gitározik.

Igazából én is Maiden-en ,Guns-on meg minden ilyesmin nőttem fel.Még mesélték is ,hogy kb. 2-3 éves koromig szinte csak akkor voltam hajlandó aludni ,ha apum berakta a Metallica egyik lemezét.Semmi másra..nekem az kellett és kész. És szinte az összes olyan zenét szeretem amit ő mutat.Valószínűleg ez már így is marad.Sokan mondták ,hogy majdcsak kinövöm ,ez csak egy korszak ,nemsokára normális leszek.(A legutolsóra persze nagyot néztem)De nem tervezem ezt a "kinövős" dolgot.

2012. nov. 6. 18:31
 8/12 A kérdező kommentje:
ezt nem lehet kinőni. mert ezek nem csak ilyen divatzenekarok voltak mint a mostani slágerek.. ezek még most is jók.
2012. nov. 6. 19:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező melyik Pokolgépet szereted?
2012. nov. 9. 20:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Amibe még Kalapács volt
2012. nov. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!