Chrishu kérdése:
Golden coast vs Pokolgép?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2012. szept. 26. 16:58
1/8 anonim válasza:
Úristen
Ha ez egy bújtatott reklám volt a Golden coast formációnak, akkor gratulálok. Mert ez sikerült. Egy számukat meghallgattam és sz@rnak találtam. A Pokolgép mindent visz továbbra is. Nem mintha a két zenekar stílusának bárminemű köze lenne egymáshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem reklám volt, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre
2012. szept. 26. 17:14
3/8 anonim válasza:
Csak okosan az összehasonlításokkal! golden coast egy nagy 0
4/8 anonim válasza:
Chrishu a k*rva anyádat, TAKARODJ AZ OLDALRÓL!!!!!!
6/8 anonim válasza:
Különböző műfaj. De amúgy Pokolgép, természetesen.
7/8 anonim válasza:
Pokolgép, egyértelműen. A másodikról azt sem tudom, micsoda.
8/8 anonim válasza:
Na, utánanéztem annak a Golden Coast akármicsodának, az Aranypart c. f.s reality tagjai által alapított "zenekar". Akkor még jó is, hogy nem hallottam róluk. Megerősítem a válaszomat: Pokolgép. Chrishu, neked meg mondom, hogy ez a kettő azért nem ugyanaz a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!