A mostani fiatalság mért hallgat össze ennyi idétlen zenét?
A mai tinik (13-17) minden idióta ízléstelenséget képesek meghallgatni,
ami új. Miért? Mi a jó a tuctuc zenében, amelyikböl többmillió van, mégis mind egyforma? A feka rapperek, akikböl szintén egymillió van, de egyiket sem tudom megkülönbötetni? És a kis pózer bu*i páwák, akik azt hiszik, menö, ha csöpög a nyáltól minden videóklippjük, és a hányinger kerülget, ha látom? Ja, és velük is tele a tv. Mért nem tudják szeretni a régebbi, igényes és jó zenéket? Mert pl a 70es, 80as, 90es években még tudtak egyedi és minöséges zenét csinálni. Söt, még ma is
vannak néhányan, akik nem a divatba ragadt zenéket játszák! (pl
Coldplay, Hurts, The Script...) Ezeket mért nem szeretik a
fiatalok? Pedig ezek igenis újak! Ennyire nem lenne ízlésük?
Aham :) mondjuk szerintem nem csak korfüggő. attól is függ, otthon mit hallgatnak a szülők, idősebb testvérek stb.
legalábbis nagyon meghatározó
ma is vannak nagyon jó zenék, hatalmas tehetséges csak sajnos háttérbe vannak szorítva!! kell a hely Pitbulléknak....
Ezt a 14 éves kort ne úgy értsd, hogy mondjuk ha most berakom neked a legújabb katy perry albumot, akkor mostantól csak azt fogod hallgatni. Értsd úgy, hogy most még változhat az ízlésed. És ez nem azt jelenti, hogy megutálod amit eddig hallgattál, hanem azt, hogy akár egy teljesen új stílus léphet előre. Személyes tapasztalat: Amikor annyi idős voltam, mint te, akkor egész nap black eyed peast, david guettát, meg ilyeneket hallgattam. Következő évben bekerültem középiskolába, ott az egyik gyerek mutatott egy red hot chili pappers számot. Onnantól elkezdtem hallgatni őket (régebben azt mondtam, hogy ki nem állhatom a rockzenét). Most, 6 évvel később a punk/punk rock a kedvenc műfajom.
Szóval amit 14 éves kor körül hallgatsz, azt már meghagyod, és ettől a kortól kezded el szelektálni, fejleszteni a stílusokat.
A 10-es válaszoló
Hát arra azt mondják, hogy idöszámítás elötti. :)
De én pl szeretem a Beatlest is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!