Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mostani fiatalság mért...

A mostani fiatalság mért hallgat össze ennyi idétlen zenét?

Figyelt kérdés

A mai tinik (13-17) minden idióta ízléstelenséget képesek meghallgatni,

ami új. Miért? Mi a jó a tuctuc zenében, amelyikböl többmillió van, mégis mind egyforma? A feka rapperek, akikböl szintén egymillió van, de egyiket sem tudom megkülönbötetni? És a kis pózer bu*i páwák, akik azt hiszik, menö, ha csöpög a nyáltól minden videóklippjük, és a hányinger kerülget, ha látom? Ja, és velük is tele a tv. Mért nem tudják szeretni a régebbi, igényes és jó zenéket? Mert pl a 70es, 80as, 90es években még tudtak egyedi és minöséges zenét csinálni. Söt, még ma is

vannak néhányan, akik nem a divatba ragadt zenéket játszák! (pl

Coldplay, Hurts, The Script...) Ezeket mért nem szeretik a

fiatalok? Pedig ezek igenis újak! Ennyire nem lenne ízlésük?

2013. máj. 13. 14:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem támadó jelleggel az utolsónak, kikérném magamnak, 13 éves vagyok, és 11 éves korom óta igenis VAN kiforrott zenei ízlésem. Lehet 8évesen mindent meghallgattam, de ami egy kicsit sem kapcsolódott ahhoz a müfajhoz, amiket hallgatok, akkor is már elkapcsoltam. Szóval nekem 11 éves koromra szilárdan megvolt a világom, és köszöni szépen, azóta is ugyan úgy, rendületlenül áll. Mégegyszer, ezzel nem akarok vitatkozni, tényleg.
2013. máj. 13. 20:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Aham :) mondjuk szerintem nem csak korfüggő. attól is függ, otthon mit hallgatnak a szülők, idősebb testvérek stb.

legalábbis nagyon meghatározó

ma is vannak nagyon jó zenék, hatalmas tehetséges csak sajnos háttérbe vannak szorítva!! kell a hely Pitbulléknak....

2013. máj. 13. 20:18
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem mondom, ma is vannak SZUPER zenék, csakhogy párat mondjak: Muse, Maroon 5, Christina Perry, 30 Secons To Mars... Újak, és érdekes, nem átlagos hangzásuk van... És ezek mind 2000sek.
2013. máj. 13. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:

Ezt a 14 éves kort ne úgy értsd, hogy mondjuk ha most berakom neked a legújabb katy perry albumot, akkor mostantól csak azt fogod hallgatni. Értsd úgy, hogy most még változhat az ízlésed. És ez nem azt jelenti, hogy megutálod amit eddig hallgattál, hanem azt, hogy akár egy teljesen új stílus léphet előre. Személyes tapasztalat: Amikor annyi idős voltam, mint te, akkor egész nap black eyed peast, david guettát, meg ilyeneket hallgattam. Következő évben bekerültem középiskolába, ott az egyik gyerek mutatott egy red hot chili pappers számot. Onnantól elkezdtem hallgatni őket (régebben azt mondtam, hogy ki nem állhatom a rockzenét). Most, 6 évvel később a punk/punk rock a kedvenc műfajom.

Szóval amit 14 éves kor körül hallgatsz, azt már meghagyod, és ettől a kortól kezded el szelektálni, fejleszteni a stílusokat.

A 10-es válaszoló

2013. máj. 13. 20:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Nekem az egész famíliám Depeche Mode, Nirvana, INXS stb. fan, szóval meg van pecsételve a sorsom. :) Sok mindenen változtattam/változtatok most is, de a zenén nem todok. Életérzésem lett... :) Persze ez mindenkinél változó.
2013. máj. 13. 21:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert azt rakják eléjük, és nem tudják, hogy azoknál lehet jobb is. Pedig csak keresni kell, de nekik megfelel a tuctuc. És amúgy hamar meg is unják a zenéiket, azért hajtanak mindig a legújabb számokra és tekintik az egy éves számokat ősréginek...:/ Ha az nekik régi, akkor a Beatles mi?:)
2013. máj. 14. 00:14
 17/23 A kérdező kommentje:

Hát arra azt mondják, hogy idöszámítás elötti. :)

De én pl szeretem a Beatlest is. :D

2013. máj. 14. 07:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért már ilyenkor illik megemlíteni a Red Hot Chillit... Meg is említem akkor! :)
2013. máj. 14. 20:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen illik bizony, és akkor az Aerosmithet is! :) Ezt pedig én említem meg. :)
2013. máj. 14. 20:46
 20/23 Szergej55 ***** válasza:
Divat, és mert nem ismernek mást a szennyen kívül, amit a média eléjük önt. Szerintem legalább a felük csak divatból hallgatja a sok sz*r számot.
2013. aug. 15. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!