Mért hiszik a Slipknotról, hogy "pózer metál"?
Rengeteg oldalon láttam, hogy sokan így gondolják. De sehol se találtam választ rá, hogy ezt miért gondolják így. Zenébe nem játszanak nagyon mást mint a többi metál banda. Csak a ruházatuk más, de az is annyiban, hogy egyedibb.
Szóval miért is gondolják ezt?
Senki sem tud leakadni már erről a Jusztin Gayber témáról? Meg egyébként is azt csak az énekes mondta, nem az egész banda... De amúgy külön ki is emelte, hogy nem rajong azért a homokosért. Egyébként szerintem tök felesleges szidni a Bieber gyereket, de azért gondolom így, mert csak attól marad fenn, hogy mindenki szidja, így ők is róla beszélnek, ezért marad a köztudatban... Corey Taylor el merte mondani, mit gondol, ennyi az egész, és még ha én nem is értek vele teljesen egyet, attól még ugyanúgy megmarad az iránta érzett szimpátiám, még mindig egy tehetséges énekesnek és értelmes embernek tartom őt. De nem értem, miért a Slipknottal kell azonosítani, van másik bandája is, a Stone Sour, akkor ennyi erővel azt is mondhatja mindenki, hogy "a stone sour védi biebert"... Közben meg egyik sem igaz...
A maszkokat én úgy fogom fel, hogy nyugodtan lemehetnek a boltba anélkül, hogy felismernék őket. :D (Most csak úgy mondtam valamit.) Az egyik tagnak a barátnője eleinte azt se tudta, hogy akivel jár, az a Slipknot egyik tagja.
És a hülye rajongókat sem a bandával kéne azonosítani.
Tiszteletben tartom a "kívülállók" véleményét, nem tetszhet minden mindenkinek, ami nekem bejön, lehet más undorodik tőle. Szóval nem mondom, hogy aki nem hallgat Slipknotot, dögöljön meg, mert az nagyon primitív dolog lenne, csak elmondtam én is a véleményemet.
Örülök, hogy van egy hater aki tud normális és okkal rendelkező választ is adni, mert eddig nem nagyon volt ilyen sehol se. :D
Amúgy Justin Bieberes dologban én se értek egyet, de igaz, Corey elismerte, hogy Bieber jó ember, de nem a zenéjét ismerte el.
Utolsó kommentelő válaszát nem nagyon értettem, mert semmi értelme nem volt.
A többi választ viszont hasznosnak véltem, szóval felpontoztam.
Azt utálom amikor azt mondják h Slipknot-ot csak divatból hallgatnak...
Pop, Dubstep sz*rságokat divatból hallgatják, de a Metalt divatból hallgatni?
Hát igen, adnak látványra, de szerintem ez nem gond, hisz nem a látványt hallgatod, és rosszul se néz ki :D
Az, hogy sokan vannak az biztos, de mindnek meg van a szerepe a bandában. És azt senki se mondta, hogy jobbak mint a többi metál banda :D Ez mindenkinél más.
Amúgy ezt én se értem, hogy divatból hogy lehet metált hallgatni, főleg hogy az pont nem divat...
Amúgy akik itt haterek, azok metált hallgatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!