Mi a véleményetek a Slipknotról?
Nekem ezt a számukat mutatta egy barátom először azóta az
egyik kedvenc,zenekarom. Ha nem tetszik valakinek az kultúráltam írjon választ ne mocskolódva.
http://www.youtube.com/watch?v=8VfYS8Ui2kA
Én nagyon szeretem őket, nekem is az egyik kedvenc zenekarom. Már általános iskola alsó tagozatában hallottam róluk, de csak később hallgattam meg. A Duality-t hallottam tőlük először, utána jött az összes többi számuk. Az All Hope Is Gone lemezük ugyan szerintem kicsit unalmas lett, de azért arról is szeretek néhány számot. Bár remélem az új albumuk nem lesz egy AHIG 2. :D
Amúgy azt én is bírom, hogy vannak olyanok, akik tudják, hogy jaj vannak azok a maszkos csávók meg pszájhoszósöl, ezért már ők a Sátán gyermekei meg minden, közben meg a számaik szövege nem jön át nekik, és nem tudják, hogy Slipknoték közel sem sátánisták.
A legjobbak :D
Zenéjük tiszta, erőteljes, igényes, s értelme is van, sajnálom azt, aki nem szereti őket...
Náluk soha nem volt/van/lesz jobb együttes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!