Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Slipknotról?

19gal_balazs97 kérdése:

Mi a véleményetek a Slipknotról?

Figyelt kérdés

Nekem ezt a számukat mutatta egy barátom először azóta az

egyik kedvenc,zenekarom. Ha nem tetszik valakinek az kultúráltam írjon választ ne mocskolódva.

http://www.youtube.com/watch?v=8VfYS8Ui2kA

2012. aug. 8. 13:08
1 2 3 4 5
 1/41 bukor ***** válasza:
30%
Én is nagyon szeretem a Slipknotot, nekem is nagyon nagy kedvencem, minden számukat imádom :D:D:D
2012. aug. 8. 15:56
 2/41 chrishu ***** válasza:
2%
Nincs velük bajom a zenéjük nem jön be. Viszont az már idegesítő, hogy a sok divatmajom 2 szám után antikrisztusnak képzeli magát(tisztelet a kivételnek)
2012. aug. 8. 16:18
 3/41 anonim ***** válasza:
34%

Én nagyon szeretem őket, nekem is az egyik kedvenc zenekarom. Már általános iskola alsó tagozatában hallottam róluk, de csak később hallgattam meg. A Duality-t hallottam tőlük először, utána jött az összes többi számuk. Az All Hope Is Gone lemezük ugyan szerintem kicsit unalmas lett, de azért arról is szeretek néhány számot. Bár remélem az új albumuk nem lesz egy AHIG 2. :D

Amúgy azt én is bírom, hogy vannak olyanok, akik tudják, hogy jaj vannak azok a maszkos csávók meg pszájhoszósöl, ezért már ők a Sátán gyermekei meg minden, közben meg a számaik szövege nem jön át nekik, és nem tudják, hogy Slipknoték közel sem sátánisták.

2012. aug. 8. 17:59
 4/41 anonim ***** válasza:
28%
COREY TAYLOR (csupa nagybetűvel) egy zseni :)
2012. aug. 9. 00:42
 5/41 anonim ***** válasza:
80%
stone sour dalokba hallgass bele, lájtosabb, mint a slipknot, de ott is ő énekelget
2012. aug. 9. 00:42
 6/41 chrishu ***** válasza:
12%
3. Sokaknak az esik le, hogy sátánisták. Gőzöm sincs miért, hiszen tudok neked maszkos bandákat mondani akik nem sátánisták. Amúgy a keményebb számok bejönnek.
2012. aug. 9. 08:35
 7/41 anonim ***** válasza:
18%
A Véleményem? Őszinte és örök !!! Első számuk amit halottam az a Before I forget volt uttána kedvet kaptam és elkezdtem tőlük több dalt is hallgatni,Nagyon megtetszett!! A Kedvencem a People=Shit L
2012. aug. 12. 14:33
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
18 alatt sokaknak bejön, aztán úgyis találnak mást. Sajnos nagyon ezt a réteget célozta meg magának.
2012. aug. 12. 22:48
 9/41 anonim ***** válasza:
20%
nem hallgatok diszkót...
2012. aug. 13. 19:07
 10/41 anonim ***** válasza:
12%

A legjobbak :D

Zenéjük tiszta, erőteljes, igényes, s értelme is van, sajnálom azt, aki nem szereti őket...

Náluk soha nem volt/van/lesz jobb együttes...

2012. aug. 15. 12:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!