Mi a véleményetek a Slipknotról?
Nekem ezt a számukat mutatta egy barátom először azóta az
egyik kedvenc,zenekarom. Ha nem tetszik valakinek az kultúráltam írjon választ ne mocskolódva.
http://www.youtube.com/watch?v=8VfYS8Ui2kA
11- nem állok le vitatkozni, senki se egyforma, mindenkinek megvan a saját véleménye, s nem érdekel mit mondasz, attól én még maggot maradok
12- az az igénytelen nyávogás egyáltalán nem zene! Mellesleg hogyan lehetne úgy csinálni egy sikeres zenekart, hogy összerakják őket? Mit is csináltak? Besétáltak egy fűtött terembe majd nyávogtak egy kicsit, ez semmi! Most még ezt mondod, de néhány hónap, de maximum két év múlva már a nevükre se fogsz emlékezni.
amúgy hagyjad már magad hogy igényesek, a maszkjaik szarok azzal csak a 10 éveseknek akarnak bevágódni , a szövegeik szarok, corey b u z i, és tűnjenek már el a süllyesztőbe!!!
Oszt ennyi!
ne mond hogy sulyok andrás...
Ki lenne olyan bolond szerinted hogy a saját nevét használja ?! Én troll vagyok álnévvel. és igen fáradhatatlan keménygyerek vagyok.
és téged hogy ?
bagolyfejű géci megfelel ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!