Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Slipknotról?

19gal_balazs97 kérdése:

Mi a véleményetek a Slipknotról?

Figyelt kérdés

Nekem ezt a számukat mutatta egy barátom először azóta az

egyik kedvenc,zenekarom. Ha nem tetszik valakinek az kultúráltam írjon választ ne mocskolódva.

http://www.youtube.com/watch?v=8VfYS8Ui2kA

2012. aug. 8. 13:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
12%
Mi értelme van? Hogy ők a sorsüldözöttek, akiket mindenki bánt, de ők majd jól odamondják? Mert nekem ez jön le a szövegekről... Igényes? Szerintem nem, ugyanis kilencen nem tudnak olyan ütős zenét csinálni, mint a legtöbb háromfős zenekar... Szerintem nézz körül, nagyon sok jobb zenekar van, csak keresni kell :)
2012. aug. 15. 18:05
 12/41 anonim ***** válasza:
18%
csak a one direction a jó!
2012. szept. 12. 10:33
 13/41 A kérdező kommentje:
A ván dájreksön meg a dzsásztin bíbör az NEM zene.A Slipknot meg a többi együttes bár itt is vannak kivételek nem mással iratják meg a számaikat.Meg amúgy azért vannak maszkjaik, hogy a zenéjükkel legyenek az emberek elfoglalva.Meg az is hülyeség hogy sátánisták.Az tényleg igaz, hogy az All Hope Is Gone az már nem lett tipikus Slipknot de meghallgatom.
2012. szept. 23. 18:24
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

11- nem állok le vitatkozni, senki se egyforma, mindenkinek megvan a saját véleménye, s nem érdekel mit mondasz, attól én még maggot maradok

12- az az igénytelen nyávogás egyáltalán nem zene! Mellesleg hogyan lehetne úgy csinálni egy sikeres zenekart, hogy összerakják őket? Mit is csináltak? Besétáltak egy fűtött terembe majd nyávogtak egy kicsit, ez semmi! Most még ezt mondod, de néhány hónap, de maximum két év múlva már a nevükre se fogsz emlékezni.

2012. okt. 28. 20:11
 15/41 anonim ***** válasza:
18%
utálom a slipknotot
2013. jan. 19. 01:12
 16/41 anonim ***** válasza:
23%

amúgy hagyjad már magad hogy igényesek, a maszkjaik szarok azzal csak a 10 éveseknek akarnak bevágódni , a szövegeik szarok, corey b u z i, és tűnjenek már el a süllyesztőbe!!!

Oszt ennyi!

2013. jan. 19. 01:13
 17/41 anonim ***** válasza:
90%
Sulyok András, te aztán fáradhatatlan gyerek vagy.
2013. jan. 19. 18:36
 18/41 anonim ***** válasza:
16%

ne mond hogy sulyok andrás...

Ki lenne olyan bolond szerinted hogy a saját nevét használja ?! Én troll vagyok álnévvel. és igen fáradhatatlan keménygyerek vagyok.

2013. jan. 19. 23:12
 19/41 anonim ***** válasza:
81%
Te agyilag zokni okostojás, akkor mégis hogy szólítsalak? Majompofa megfelel?
2013. jan. 19. 23:23
 20/41 anonim ***** válasza:
16%

és téged hogy ?

bagolyfejű géci megfelel ?

2013. jan. 19. 23:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!