A rockzene az egyik legnépszerűbb zenei stílus?
Egyik ismerősöm szerint (ő rapszart hallgat) a rock egy idegesítő dolog, mert hiába jönnek (szerinte) egyre jobb zenék, mégis fönn marad.
Amúgy igen szerencsére népszerűbbek között van, mármint szerintem.
El tudom fogadni, hogy más nem rockot hallgat. (Az említett ismerősömmel is nagyon jóban vagyunk.) De bocs, hadd ne szeressem a rapet, ok? ^^
3-as válaszoló
nem ugy ertettem de jol van .mindenkinek meg van az izlese es nem kell a maset leszolni.
igy ertettem es szerintem jogos amit mondok
szerintem pont az a jó, h jobb a pop.
arra van kereslet, és sztem is az a jobb.
merő logika.
jobb a hangja
Azért van kevesebb rocker, mert kevesebb individuális ember van. Ez tény. Most gondold el, ha még a szilikontőgyes szőke plázapics@k is rockerek lennének, akkor hogy nézne ki a rocker társadalom? Így legalább egy viszonylag(!) baráti közösségről beszélünk. Legalábbis én jobban szimpatizálok olyanokkal akik olyan zenét hallgatnak mint én.
Egyébként a kérdésedre válaszolva:
1 Pop
2 Elektro cuccok
3 Hip hop
4 Rap
5 Rock
talán..
De miért érdekel hogy hányan vannak rockerek? Lényeg hogy vagyunk, és mi legalább nem arról hallgatunk zenét hogy 'smoke weed, fuk the bicsez, yolo, swag, anyám kínja'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!