A rockzene az egyik legnépszerűbb zenei stílus?
Figyelt kérdés
mint rocker kérdezem ezt, és saját tapasztalatok alapján gondolom így, hogy a mai zeneileg "viszonylag" elnyomott világban vajon szerintetek is a Rock/Metal a legnépszerűbb zenei stílusok között van?2013. ápr. 25. 14:33
11/16 anonim válasza:
Szerintem népszerű!
Én mondjuk rocker lány vagyok.
Sajna manapság ezek a tuctuc zenék is elég előretörtek, de bízom benne hogy a világ ráébred, hogy jobb igazi zenét hallgatni, mint azt ami a szemetes autó csörömpölését utánozza.
Rock mindörökké!
12/16 anonim válasza:
am pl a rockba, most itt mindegyik bel szímít? j rock k pop, meg minden?
13/16 A kérdező kommentje:
A sima rockra, és metalra gondoltam, pl.: hard rock, heavy metal, thrash-death-szimfonikus-power metal,stb.....pop rock nem nagyon érdrekel
2013. máj. 4. 14:08
14/16 anonim válasza:
Biztosan nem a legnépszerűbb stílus a rock, a popzene mindig is népszerűbb volt, még a rockzene virágkorában, a 70-es, 80-as években is. Viszont ahogy a stílusok jönnek majd tűnnek el a süllyesztőben, a klasszikus rockzene továbbra is fennmarad, és a fiatalabb korosztályokból is szerez híveket magának bőven... Kifejezetten meglepődtem, hogy a néhány évvel ezelőtti szigeti Accept, majd Maiden később Motörhead koncerteken mennyi fiatalt láttam... :)
15/16 rockergeri válasza:
A legkirályabb csak azok a technósok azt hiszik , hogy letudják győzni.
"A rock örök és letaszíthatatlan!" /Schuszter Lóránt/
16/16 Nayal válasza:
ExWiss: *a homlokára csap* Drága Jrockot kedvelő valaki, HOGY kérdem ismét, HOGY lehet azt mondani a K POP-ra, hogy ROCK??? A pop meg a rock szerinted ugyanaz? A POP MEG A ROCK??? Édes sátánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!