Tinálatok is ez van? :D
Rocker vagyok,és ha másik rockerrel találkozok ismeretlennel,valamiért olyan mintha rokonok lennénk :D
valaki másnál is van ilyen?
sajnos nem találkozom más rockerekkel :(
úgy érzem magam mint a pasas a legenda című filmben
Én,hogyha egy rockert látok az úton,mindig nagyon megnézzük egymást,néha mosolygunk is egymásnak,de leszólítani egymást nem szólítjuk le,pedig tényleg csak olyan érzések vannak bennem olyankor,hogy ő csak jó ember lehet,mert rocker. Nagyon sokszor tapasztaltam már,hogy mennyire jól el lehet beszélgetni egy olyan emberrel,aki rockot hallgat,nem csak azért,mert közös a zenei témánk,hanem azért is,mert egyszerűen több a közös téma,mint egy olyannal,aki egész nap tuc-tuc zenéket hallgat. Nem nagyon rajongók az ilyenekért,nagyon remélem,hogy egyszer teljesen elfogja felejteni az emberiség ezeket a fos "zenéket". (nem mondható zenének)
Örülök,hogy még vannak páran rockerek,akik igazi zenét hallgatunk,legalább mi tartsunk össze. 15/L
Én is mindig így érzem :)
Gitártanárom mesélte, hogy régen tök jó volt mert ha találkoztatok pl. más rockerekkel a Balatonon vagy bárhol leülhettetek hozzájuk beszélgetni meg miegymás és tök nagy volt az összetartás még idegen rockerek között is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!