Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elég hirtelen változott a...

Elég hirtelen változott a zenei stílusom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Adam Lambertből, Flo Ridából és Rihannából - Linkin Park, Iron Maiden és Korn lett. (láy vagyok, 13 éves) Az osztályomban senkinek nem ilyen a zenei ízlése, (kivétel néhány fiút) ez egy kicsit aggaszt. Ráadásul nem szeretem amit az egész iskola hallgat. (pl sulidiszkóban a sok 1D) Ez a váltás mind olyan hirtelen jött!

Ez baj? Mi a véleményetek erről?

2013. ápr. 13. 18:40
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit más eset vagyok mint Te, kedves kérdező, és az előttem hozzászólók nagy része. Ugyanis én Tankcsapdán és Hobo Blues Band-an nőttem fel, valamint 5 évesen a kedvenc számom a Mennyország Tourist volt a TCS-től. Egész eddig életemben Rock-ot hallgattam, aztán olyan 8-9 éves korom körül hozzá jöttek a pop és az electro zenék, de ezek olyan 11-12 éves korom elejére szépen fokozatosan kikoptak belőlem, nem volt hosszú korszak, amikor a pop-ot a Rock mellett ugyan olyan gyakran hallgattam. Sem az előző, sem a mostani osztályomban (tavaly kezdtem a hatosztályos gimit) nem ítélet el senki, mert sikerült tiszteletet kivívnom magamnak mindenhol, így nem nagyon mertek emiatt kiközösíteni, sőt, szinte mindig mindenkivel jóban voltam, persze nem volt mindenki egyből a "legeslegjobb barátnőm örökké", hanem inkább csak haveroknak mondanám őket, aztán a zenei ízlésünk ég és föld. Pl a tényleges legjobb barátnőm, akivel 3 éves korunk óta olyanok vagyunk, mint a testvérek, régen szerette a Rap-et és az elektronikus zenét, a pop-t a mai napig szereti, ahogy a Nu-Metalt, a Punk-Rock-ot és egy kis Grunge-t is. A KoRn után a kedvenc bandája a One Directon. De nem szólom le sosem. Hogy miért? Mert ő szereti. És mert más, nem szólom le. Tudja, hogy én nagyon nem szeretem a 1D-t, úgyhogy sosem küldözget nekem linkeket, hogy ezt hallgasd meg, ez olyan nagyon cuki, stb. Vagy pl amikor egy csoportbeszélgetésünkbe küldök egy linket az lb-mnek, és a barátnőnk (aki szintén 3 éves korunk után nagyon jó barátnőnk) meglátja, és írja, hogy fuuuj, egyből válaszolok neki, hogy ezt én is mondhatnám a te zenédre, de nem teszem. Mert vele viszont teljesen különböző az ízlésünk, de akkor is nagyon jóban vagyunk több mint 10 éve.

Én örülök, hogy nem vagyok olyan, mint mások, és bátran fel merem vállalni, hogy imádom a Nirvana-t, a Foo Fighters-t, a KoRn-t, Marilyn Manson-t, a Metallica-t, a Balck Sabbath-ot, a Sound City Players-t, Hobo-t, a Rolling Stones-t, az Alice In Chains-t, az AC/DC-t, a Green Day-t, a Fall Out Boy-t, a Queens of the Stone Age-t, a Slipknot-ot, a Red Hot Chili Peppers-t, a Quimby-t, a Tankcsapdát, az Ivan & The Parazol-t, a White Stripes-t, a Melvins-t, a The Pretty Reckless-t, a Hole-t, az Arctic Monkeys-t, Ozzy Osbourne-t, a Fish!-t, a JET-et, Jimi Hendrix-et, a Seether-t, a The Black Keys-t, a Motörhead-et, Joan Jettet és a ZZ Top-ot.

14/L

2014. aug. 23. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!