Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elég hirtelen változott a...

Elég hirtelen változott a zenei stílusom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Adam Lambertből, Flo Ridából és Rihannából - Linkin Park, Iron Maiden és Korn lett. (láy vagyok, 13 éves) Az osztályomban senkinek nem ilyen a zenei ízlése, (kivétel néhány fiút) ez egy kicsit aggaszt. Ráadásul nem szeretem amit az egész iskola hallgat. (pl sulidiszkóban a sok 1D) Ez a váltás mind olyan hirtelen jött!

Ez baj? Mi a véleményetek erről?

2013. ápr. 13. 18:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugodhatsz, ez velem is így történt. :D 14/L ne zavarjon, hogy más milyen fos zenéket hallgat, ha nekik bejön 'dzsíbí' meg az 'egydé', akkor szard le őket. Te sokkal értékesebb zenéket hallgatsz. Az meg, hogy a fiúk ilyeneket hallgatnak rohadtul ne zavarjon. Ez a te életed, legalább nem mész a tömeg után. :)
2013. ápr. 19. 13:28
 12/31 anonim ***** válasza:
97%
Hát, én sem az átlagosok közé tartozom, mert azok akiket írtál én is mind nagyon szeretem, ráadásul ehhez még az is társul, h TH fan vagyok, szóval nekem se könnyű elhiheted!xD Am pedig nálunk is az összes lány az osztályban 1D-t hallgat, amiből kezd elegem lenni, mellesleg én sem bírom a disco zenét... meg engem is szoktak a TH miatt cikizni, de leszarom, szóval kitartást, az sose baj, ha más vagy mint a többiek!;) 13/L
2013. ápr. 22. 17:10
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az osztályomban senkinek nem ilyen a zenei ízlése, (kivétel néhány fiút) ez egy kicsit aggaszt."

Szóval van saját ízlésed és nem feltétlenül követed azt amit mindenki más. Jobb körökben ezt hívják egyéniségnek (nem sok embernek van ilyenje manapság...).

2013. ápr. 22. 22:52
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most már kicsit megnyugodtam.:)
2013. ápr. 23. 19:33
 15/31 anonim ***** válasza:
88%

Én is 13 vagyok, csak fiú. Én csak ás kizárólag születésem óta Rockot és Metalt hallgatok...édesapám jóvoltából..:D

A többiek véleményét meg szard le! Minél magasabbról! Az én helyzetem is pont ugyanez. Van egy rocker tanárom, szokott nekem mutatni zenéket a laptopján, és odajönnek az osztálytársak, hogy fúj, meteál? rock? az de szar! inkább be se tessék kapcsolni meg ilyeneket mondanak a tanárnak meg nekem, de hallgass nyugodtan igazi hangszerekkel felszerelt zenéket, rockot, metált...ne pedig ilyen műanyag-mosógép "zenét".

És ajánlanék neked pár jó kis zenekart:

-Finntroll

-Korpiklaani

-Eluveitie

-Bloody Roots

-Moby Dick

-Casketgarden

-Ac/Dc

-Nightwish

-Dimmu Borgir

-Metallica

-D.R.I. THRASH Zone

ha kéne még írj privátba...:D

2013. ápr. 25. 14:40
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
..leszel a feleségem? :D
2013. ápr. 29. 13:55
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Beállok én is a sorba :D Nekem is úgy 2 éve változott az ízlésem ilyen irányba. Anyukám egész nap csutkán hallgat Linkin Parkot, szóval nem csoda. Azóta is a kedvenc együttesem, megismertem egy csomó új együttest, kiszélesedett a látóköröm. Nálunk is az osztályban majdnem mindenki 1D-t bíbert meg porszívó csattogást hallgat, pár fiút kivéve. De ez nem is baj, legalább van egy téma, amiről csak velük tudok beszélgetni. A többiek meg le vannak szarva. Utálom az ilyen zenét, csak azért is beszólok nekik. Egy kis vitán kívül soha sem lett semmi bajom :). Egyedibbnek, különlegesebbnek érzem magam így, ez nem baj. A világon a lehető legjobb ízlésed van! Azóta kisebb sikerekkel terelgetem 2 barátnőmet a rock zene felé, már több hónapja nem hallottam 1D számot :D és a szájukból sem hallottam a nevüket sem :D
2013. máj. 5. 17:32
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
14/L, ez lemaradt.
2013. máj. 5. 17:33
 19/31 anonim ***** válasza:
Ejj gyerekek, de sok jófej ember van itt! :D
2013. máj. 6. 15:52
 20/31 anonim ***** válasza:
Hát utolsó, én mindig is felemeltem az átlagot ;)
2013. máj. 6. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!