Elég hirtelen változott a zenei stílusom. Mit gondoltok?
Adam Lambertből, Flo Ridából és Rihannából - Linkin Park, Iron Maiden és Korn lett. (láy vagyok, 13 éves) Az osztályomban senkinek nem ilyen a zenei ízlése, (kivétel néhány fiút) ez egy kicsit aggaszt. Ráadásul nem szeretem amit az egész iskola hallgat. (pl sulidiszkóban a sok 1D) Ez a váltás mind olyan hirtelen jött!
Ez baj? Mi a véleményetek erről?
Köszönöm az ajánlott zenéket, a véleményeket, meg mindent. Én úgy gondolom most már, hogy "raj" zenéket hallgatok, és nagyközössében is a Linkin Parkos pólóm hordom a legszívesebben. Csak azt sajnálom, hogy az osztályban a lányok agyára megyek a sok metal zenémmel.:-)
13:55 Csak ha az esküvőnkön is Machine Head és Slipknot fog szólni!;D
detto,mint én.nekem is k 2,5 éve vett egy nagy fordulatot a zenei ízlésem,David Guettából Linkin Park,Billy Talent,SUM141,Marylin Manson..Főként az LP volt rám hatalmas benyomással.
15/L
Nem tudom, vársz-e még válaszokat,de mindenesetre írok én is.
Szóval, velem is hasonló volt a helyzet. Egy ideig én is igyekeztem beleolvadni a tömegbe. Olyan zenéket hallgattam, mint a barátnőim. Csak aztán rájöttem, hogy mennyire nem szeretem az 1D-t meg ilyesmit. Elkezdtem Paramore-t meg Evanescence-t hallgatni. Aztán áttértem a keményebb zenékre, mint pl. az Iron Maiden... és mint később, apám meséléséből kiderült, 3 éves koromban is szerettem az Iron Maiden-t, mivel ő is azt hallgatott. Az osztálytársaim kinevettek, megvetették a stílusomat... máig is ezt teszik, de pont leszarom, mit gondolnak. És legalább kiderült, kik azok az igazi barátaim, akik kitartanak mellettem. 14/L
U.I.: Sztem az 1D, Bieber, és a hasonlók egy nagy kalap sz*r. Ezek az együttesek szerintem max. 5 évig fogják kibírni. Az Iron Maiden pl. már majdnem 40 éve létezik, és vannak még régebbi együttesek is.
U.U.I.: Az embereknek pedig, akik szeretik az IGAZI ZENÉT, össze kell tartaniuk. Hajrá rockerek :DDD
Olyan, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést :)))
Én 12 vagyok, ennyi a külömbség. Én egy hónapja, még popzenét, és mindeféle "újat" hallgattam. Akár jó volt, akár rossz, azt mondtam rá: Jó ez, nagyon...Azért mondtam tán, mert "menő" volt. De rájöttem, hogy az a menő, ha a SAJÁT ízlésünk szerint hallgatunnk zenét, öltözködünk és ilyesmi. Ez az egy hónap felnyitotta a szemem. És lám, olyan vagyok, amit álmaimban sem hittem: Egy metált, nu-metált vagy akár néha punkot hallgató bolond, de boldog lány. És hogy mi történt? Kocsirádióban meghallottam a Coming Undonet (most is azt hallgatom :) ) és...Tetszett! A hétvégét Korn dalok hallgatásával töltöttem. Mindegyik tetszett, csak még magamnak se mertem bevallani. De aztán szembenéztem üggyel, és eldöntöttem, azt cdinálok amit a természetem kér, és nem azt amit a "divat!" Hát a barátaim emiatt "dobtak" (pff) de vannak újak, és egyszerűen jól és nem "menőn" érzem magam köztük. Te is tán rájöttél, hogy ki vagy! Üdv: Korn leges-legnagyobb lányrajongója
25. válaszoló!
Ha a barátaid amiatt dobtak mert más zenét hallgatsz akkor nem is voltak igazán a barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!