Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elég hirtelen változott a...

Elég hirtelen változott a zenei stílusom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Adam Lambertből, Flo Ridából és Rihannából - Linkin Park, Iron Maiden és Korn lett. (láy vagyok, 13 éves) Az osztályomban senkinek nem ilyen a zenei ízlése, (kivétel néhány fiút) ez egy kicsit aggaszt. Ráadásul nem szeretem amit az egész iskola hallgat. (pl sulidiszkóban a sok 1D) Ez a váltás mind olyan hirtelen jött!

Ez baj? Mi a véleményetek erről?

2013. ápr. 13. 18:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlott zenéket, a véleményeket, meg mindent. Én úgy gondolom most már, hogy "raj" zenéket hallgatok, és nagyközössében is a Linkin Parkos pólóm hordom a legszívesebben. Csak azt sajnálom, hogy az osztályban a lányok agyára megyek a sok metal zenémmel.:-)

13:55 Csak ha az esküvőnkön is Machine Head és Slipknot fog szólni!;D

2013. máj. 7. 18:35
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

detto,mint én.nekem is k 2,5 éve vett egy nagy fordulatot a zenei ízlésem,David Guettából Linkin Park,Billy Talent,SUM141,Marylin Manson..Főként az LP volt rám hatalmas benyomással.

15/L

2013. máj. 8. 19:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, vársz-e még válaszokat,de mindenesetre írok én is.

Szóval, velem is hasonló volt a helyzet. Egy ideig én is igyekeztem beleolvadni a tömegbe. Olyan zenéket hallgattam, mint a barátnőim. Csak aztán rájöttem, hogy mennyire nem szeretem az 1D-t meg ilyesmit. Elkezdtem Paramore-t meg Evanescence-t hallgatni. Aztán áttértem a keményebb zenékre, mint pl. az Iron Maiden... és mint később, apám meséléséből kiderült, 3 éves koromban is szerettem az Iron Maiden-t, mivel ő is azt hallgatott. Az osztálytársaim kinevettek, megvetették a stílusomat... máig is ezt teszik, de pont leszarom, mit gondolnak. És legalább kiderült, kik azok az igazi barátaim, akik kitartanak mellettem. 14/L

U.I.: Sztem az 1D, Bieber, és a hasonlók egy nagy kalap sz*r. Ezek az együttesek szerintem max. 5 évig fogják kibírni. Az Iron Maiden pl. már majdnem 40 éve létezik, és vannak még régebbi együttesek is.

U.U.I.: Az embereknek pedig, akik szeretik az IGAZI ZENÉT, össze kell tartaniuk. Hajrá rockerek :DDD

2013. júl. 5. 20:05
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kit a tökszárat érdekel a többiek véleménye? 14 vagyok, én is tavaly kezdtem KoЯner lenni, azóta is. mindenki, aki popot hallgat, jött, hogy fúj, mekkora szar zene, én meg megsértődtem, de csak azért is azt hallgattam. :D Hát kit érdekel a többi? Nekem ez tetszik és kész. Tegyél rájuk, nem baj.
2013. júl. 7. 00:23
 25/31 anonim válasza:
100%

Olyan, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést :)))

Én 12 vagyok, ennyi a külömbség. Én egy hónapja, még popzenét, és mindeféle "újat" hallgattam. Akár jó volt, akár rossz, azt mondtam rá: Jó ez, nagyon...Azért mondtam tán, mert "menő" volt. De rájöttem, hogy az a menő, ha a SAJÁT ízlésünk szerint hallgatunnk zenét, öltözködünk és ilyesmi. Ez az egy hónap felnyitotta a szemem. És lám, olyan vagyok, amit álmaimban sem hittem: Egy metált, nu-metált vagy akár néha punkot hallgató bolond, de boldog lány. És hogy mi történt? Kocsirádióban meghallottam a Coming Undonet (most is azt hallgatom :) ) és...Tetszett! A hétvégét Korn dalok hallgatásával töltöttem. Mindegyik tetszett, csak még magamnak se mertem bevallani. De aztán szembenéztem üggyel, és eldöntöttem, azt cdinálok amit a természetem kér, és nem azt amit a "divat!" Hát a barátaim emiatt "dobtak" (pff) de vannak újak, és egyszerűen jól és nem "menőn" érzem magam köztük. Te is tán rájöttél, hogy ki vagy! Üdv: Korn leges-legnagyobb lányrajongója

2013. júl. 12. 15:57
 26/31 Userr666 ***** válasza:
Ez nem baj.Sőt örülök hogy vannak kb velem egykorú lányok akik ilyen zenét hallgatnak.Annak meg különösen örülök hogy amit írtál 3 felsorolt bandát abból 2 a személyes kedvencem a KoRn és az Iron Maiden.
2013. aug. 5. 21:37
 27/31 Userr666 ***** válasza:

25. válaszoló!

Ha a barátaid amiatt dobtak mert más zenét hallgatsz akkor nem is voltak igazán a barátaid.

2013. aug. 5. 21:40
 28/31 Userr666 ***** válasza:
Amúgy valamilyen formában mindenki szereti a rockot volt egy osztálytársam aki rappet hallgatott de azért nagyban énekelte velem együtt a ha az életbent.
2013. aug. 5. 21:43
 29/31 anonim válasza:
Zsuzsi, te vagy az?:D
2014. jan. 13. 16:55
 30/31 anonim válasza:
Hehe.. szennypop :D egyetértek az egyik hozzászólóval. Szerintem nem gáz, én egészen kicsi korom óta hallgatom a Linkin Parkot. Örök kedvencem, nagyon szép emlékeket idéz fel. 15/L
2014. márc. 29. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!