Mire figyeljek gitárvásárlásnál?
Igazából sosem gitároztam, de nagyon megtetszett és most szeretnék venni egy Cort AD810 NS-t.
Tudtok mondani pár dolgot, hogy mire figyeljek vásárlásnál?
Lehet Miskolcon személyesen veszem meg egy hangszerboltban.
Vagy érdemesebb itt megrendelni: [link]
Mire készüljek fel ha már meglesz?
Jár valamilyen plusz anyagi költséggel?
nekem egy ilyen gitárom van elektroakusztikus kiszerelésben. én elsőre beleszerettem, mikor megláttam. úgy gondolom érdemes bemenni egy hangszerboltba, és ott megnézni azt a kinézett gitárt, meg ki is próbálni, és úgy dönteni. azt neked kell érezni, hogy melyik az amelyiken szívesen játszanál.
egyébként nem akarom szidni a hangszerdiszkontot, de én ott voltam Győrben személyesen, és elég fura volt az eladó. de ez az én személyes véleményem. a döntés rajtad áll :)
Igazából fejleszteni szeretném a képességeimet.
Egyáltalán nem értek a gitárokhoz, csak erről olvastam, hogy kezdőként tökéletes.
Mennyire lehet megbízni egy ilyen netes vásárlásnál egy cégben?
Nincs valami huncutság ilyenkor? Pl. egy alig használtat raknak a csomagba?
Én is miskolci vagyok.Miskolcon a Hangszer Miskolcot meg az Olasz és Társa-t érdemes megnézned hátha van,de neten olcsóbb.
A hangszerdiszkontrol nekem kizárólag pozitív tapasztalatom van,25000 felett ingyenes szállítás,gyors és házhoz megy valamint az áru is tökéletes.
Ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!