Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Webshopból rendelnék akusztiku...

Webshopból rendelnék akusztikus gitárt. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Sajnos a környékünkön egy hangszerbolt van, ami még emberi módon megközelíthető. Nézegettem az interneten gitárokat, és célirányosan indultam meg vásárolni vélemények, összehasonlítások alapján.

A három típusból, amelyek szimpatikusak lennének vélemények, és hangzás alapján, egy féle volt náluk (jó, kis hangszerbolt), 36 ezerért, de 8 ezer forinttal drágább, mint amennyiért webshopban (átlagos áron) láttam.

Egy másikat ajánlottak még 2 ezerrel olcsóbban (csak a gitárt), amelyet szettben (puhatokkal, hangológéppel, egy adag húrkészlettel, capoval) árultak ennyiért a neten.

Most azon gondolkodom, hogy internetről rendelnék, egy normális húrkészlettel, és még így is kevesebbe van, mintha elautóznék 60 km-ert egy drágább darabért.

De mire figyeljek, mit kell átnézni, ha megérkezik? Első hangszer lenne.

2012. nov. 6. 17:29
 1/2 anonim válasza:
Ha nem tudsz játszani a gitáron, akkor bármit rád sózhatnak a boltban. Azt kell eldönteni, hogy milyen zenét szeretnél majd tanulni. Ha klasszikust, akkor nylonhúros klasszikus gitár kell (kemény tokkal!), ha csak akkordozni akarsz (dalokat kísérni), akkor fémhúros dobgitár. Jó lenne, ha elmennél egy tanárhoz, akinél majd tanulni fogsz, és ő segítene megvenni a hangszert, ami majd jó lesz. (Egy normális tanár ebben is segít a tanítványának).
2012. nov. 7. 10:34
 2/2 CLASSICAL GUITAR ***** válasza:
Gitár vásárlás előtt érdemes elolvasni Halmágyi Gyula gitártanár honlapján a Publikációk résznél a "Hogyan vásároljunk klasszikus gitárt?" című írást. www.kil.hu/halmagyi
2012. nov. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!