Olyan láncot, mint ami a rockereknek van, hol lehet venni?
5.
"Olyan láncot mint ami a rockereknek van."
Miért gondoltad, hogy Ő az?
Kérdező: A rockerek kutyaláncot hordanak, a punkok biztosítótűt a fülükben stb. Ne akard Őket utánozni, egy magadfajta nyafogós divatmajomnak ez nem való. Te maradj csak az angol zászlós divatcuccaidban (am ez nem a punkok közt elterjedt?) meg a báli cipődben. És vegyél rá farmert majd szégyelld el magad. Hagyd ezeket a cuccokat az kéne még csak, hogy minden kis p*csa acélbetétesben járjon. Veled ellentétben ha ez lenne, Én levenném. Már alig várom, hogy bejöjjön a "fehérnemű a fejen" divat. FUCK YOU!
Vannak rá boltok, butikok, de ott húzósabb az áruk. Más üzletben, ahol vannak láncok ott is belehet szerezni. De más áruknál is így van,pl. rocker ruha, vagy pl. szimatszatyor van általában a munkaruházatiban is.
Esetleg nézz körül a netes tesz-vesz oldalakon.
Én farmer szerkós rocker vagyok se fekete cula semmi míg nics meleg fekete egyszínű egyszerü pólot felveszek de 40 fokban nem fogok feketébe öltözni csak divatból.attól hogy valaki rockernek tartja magát nem kötelező a divatmajmokat követni pl ha látsz egy kűlföldi rock együttes hogy halálfejes pólóban vanak nekd még nem kötelező azt hordanod .
A láncokról meg anyit hogy afene nem mondja meg nekd hogy rajtad kutya lánc van ha nem hangoztatod személyszerint én semmilyen ékszert még akarórát sem tűröm meg magamon mert idegesít és divatból nem fogok magamra erőltetni semmit ami nekem nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!