A rockereknek kötelező acélbetétes bakancsba járniuk vagy a lányok vehetnek csizmát vagy tornacipőt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 19:29
1/14 anonim válasza:
Én echte rockernek tartom magam, imádom a szubkultúrát, ezt a zenét, a 20 soros acélkapszlisomat, a bokáig érő bőrkabátomat, de hülye sem vagyok !!! Még csak az kéne, csizma a 40 fokbann! A rocker létet nem ezzel ( nem csak ezzel) kell kifekezni. Sőt, ha valaki nem akarja, nem is kell külsőleg mutatni. Ez úgyis egy életérzés... ami ha nincs meg, a világ összes Steelje sem segít rajtad...
3/14 A kérdező kommentje:
köszh csak enm mostra gondoltam hanem télen,hordhatok-e csizmát?
2009. júl. 27. 19:50
4/14 Thurston válasza:
Hát én beszarok. :D
Szerinted attól leszel "rocker", hogy olyan cuccokat hordassz? Mert szerintem krvára mindegy, hogy mit veszel fel. Vagy attóé flélsz, hogy majd nem lesz minden tankcsabdás gyökér számára egyértelmű, hogy te rocker vagy-e vagy sem, és kiközösítenek?
5/14 anonim válasza:
A rock is kezd eldivatosodni vagy mi:s?
Amikor én voltam rocker, nem volt bakancsom, mert nem volt rá pénzem. Nem fosott a seggem, hogy kinéznek maguk közül a rockerek, mert tornacipőbe rohangászok. Télen meg czizmát hordtam.
Mostanra már beszereztem egy ackóst, de már nem vagyok rocker.
6/14 A kérdező kommentje:
nem divatból vagyok rocker,ez csak egy kérdés amúgyis utálom a Tankcsapdát xD
2009. júl. 28. 12:14
7/14 anonim válasza:
Azt szoktam mondani,hogy "a halálon kívül semmi sem kötelező".Ja,meg azt is,hogy "nem a ruhád vagy".
Remélem érthető!;) ;)
8/14 anonim válasza:
Miért lenne kötelező.Nekem van,de a csizmákat jobban szeretem.Nem olyan nehezek+nekem azok szebbek.De a bakancs nem ázik át nyakig a hóban,pocsolyában.
9/14 anonim válasza:
Amikor majd ilyen kérdések már eszedbe sem jutnak: na akkor leszel rocker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!