Justin Bieber most akkor rocker vagy rapper?
Figyelt kérdés
Mert elég kemény stílusa van és nem tudom melyik lehet.2013. márc. 29. 09:32
31/36 anonim válasza:
te hülye vagy? 2pac rapper az AC/DC meg rockbanda és döntsd el melyikhez hasonlít... egyikhez se... az egy média által felkapott kis macskaszőrcsomó. ez kemény stílus? akkor ez mi: [link] ???
32/36 anonim válasza:
a zenéi többségében r&b.... .rocker tuti nem.....viszont sokszor rappel(heygil, dr bieber )
33/36 anonim válasza:
Ez csak azt hiszi, hogy rappel közbe csak egy szöveget olvas amit írtak neki... Ez se nem rapper se nem rocker ez csak egy gyökér akit nem kellett volna a világra hozni...
35/36 anonim válasza:
"egy ivarérett koraszülött patkányogre bajszából kinyert DNSből újraklónozott génmanipulált kecskemacskavérhernyó szelvényei között megújuló kis mutáns prokarióta"
Ezen besírtam LoL
Am meg sztem vagy kamu kérdés,vagy valamitudatlan idióta írta.
36/36 Farkas Dorottya2 válasza:
Na jó ha JB rocker akkor én megeszem a kalapom. S ha JB-nek kemény a stílusa akkor te még nem hallgattál Black Metált de ezt valahogy a kérdésből is sejtettem . A kérdésedre a válasz az hogy JB pop zenét játszik s a saját véleménye az hogy egy nyálgép s ne sértegesd vele a rockereket köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!