Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Justin Bieber most akkor...

Justin Bieber most akkor rocker vagy rapper?

Figyelt kérdés
Mert elég kemény stílusa van és nem tudom melyik lehet.

2013. márc. 29. 09:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
te hülye vagy? 2pac rapper az AC/DC meg rockbanda és döntsd el melyikhez hasonlít... egyikhez se... az egy média által felkapott kis macskaszőrcsomó. ez kemény stílus? akkor ez mi: [link] ???
2013. jún. 1. 19:43
 32/36 anonim ***** válasza:
26%
a zenéi többségében r&b.... .rocker tuti nem.....viszont sokszor rappel(heygil, dr bieber )
2013. jún. 9. 14:37
 33/36 anonim ***** válasza:
97%
Ez csak azt hiszi, hogy rappel közbe csak egy szöveget olvas amit írtak neki... Ez se nem rapper se nem rocker ez csak egy gyökér akit nem kellett volna a világra hozni...
2013. jún. 14. 16:25
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
egyik se
2013. jún. 27. 00:12
 35/36 anonim ***** válasza:
94%

"egy ivarérett koraszülött patkányogre bajszából kinyert DNSből újraklónozott génmanipulált kecskemacskavérhernyó szelvényei között megújuló kis mutáns prokarióta"

Ezen besírtam LoL

Am meg sztem vagy kamu kérdés,vagy valamitudatlan idióta írta.

2013. júl. 11. 18:54
 36/36 Farkas Dorottya2 válasza:
Na jó ha JB rocker akkor én megeszem a kalapom. S ha JB-nek kemény a stílusa akkor te még nem hallgattál Black Metált de ezt valahogy a kérdésből is sejtettem . A kérdésedre a válasz az hogy JB pop zenét játszik s a saját véleménye az hogy egy nyálgép s ne sértegesd vele a rockereket köszi
2016. okt. 31. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!