Lányok ti a rapper vagy a rocker stílust majmoljátok jobban egy skacon?
én egyiket sem. régen tetszettek a rocker srácok, de mára azok tetszenek, akik inkább igényesen öltözködnek, és nem tartoznak egyetlen stílushoz sem. nem érdekel a márkás ruha, csak legyen igényes. és újabban odavagyok az ingekért :D
de most az alapján akarsz stílust kialakítani, hogy melyik jön be jobban a csajoknak..?:D kicsit sem mű...
"azokat akik divatosan öltöznek, de nem páwák."
Mutass már néhány ilyen ruhát.
Kb. 14 évesek "lávolják" (ahogy te írtad, bár előre szólok ez nagyon gááz) a rappereket, nekem is akkor jöttek be. Rockerek igazán sose jöttek be, bár van pár barátom közülük, de külsőre sose vonzottak. Most már az igényes öltözködésű, igényes pasik jönnek be. Az ingekért újabban én is odavagyok :D Bár a fogalmazásodból (majmolás=másolás) lejön hogy kb. te is 14 lehetsz, ebben az esetben azt mondanám legyél rapper :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!