Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker csaj, rapper srac parositas?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 21:30
2/21 atilis válasza:
És aki nem szeret zenét hallgatni, azzal mi lesz?
3/21 anonim válasza:
Működhet, ha eltudják fogadni, hogy más a stílust képvisel a másik fél. 19/F
4/21 anonim válasza:
ez bizony tényleg FAIL. reménytelen.
5/21 anonim válasza:
Na ezt sikerült megaszonni, *másik.
7/21 Mókusgyilkos válasza:
több szempontból is:
1.: ha az felmerül benned h a zene akadály lehet akkor már régen rossz.
2.: ha a filozófiai különbségekre gondoltál akkor már mindjárt nem v olyan hülye de: simán esélytelen. legalábbis szerintem.
3.: mert gonosz kedvemben vagyok.
8/21 anonim válasza:
Manafest ----> http://www.youtube.com/watch?v=LRA0W9Qe37E
9/21 anonim válasza:
Van esély rá, hogy működjön!
Pl anyámnak a kék a kedvenc színe, apámnak meg a narancssárga, és 30 éve házasok.
Sőt, emlékszem, nagyapám a csigatésztát szerette a húslevesbe, nagyanyám meg a cérnametéltet, ők meg vagy 60 évig voltak házasok.
10/21 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
Bennem nem merult fel kerdes, masokban viszont igen ezert kerdeztem
2012. szept. 7. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!