Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek én a 'Jobb csaj' az osztályba?
Fogalomzavar... akkor azok a fiúk eddig nem azért dumáltak veled, mert a haverjaid.
Egyszerűen csak vagányság a tinisunáknál ez a "csak azzal állok szóba, aki szép" elv. Kicsik vagytok még szerintem, majd kinövitek.
Bukj vissza egy évet, ott lehet viszed majd a pálmát a nagy cs*csök, p*csa kategóriában!
.... ...., miért akarsz az osztály jobb csaja lenni, nem elég ha egy srácnál jó(bb) vagy... Ehhh...
nem akarok a legjobb csaj lenni,
csak eddig általában mindig velem hülyéskedtek most meg hirtelen más csajjal.. és kicsit/nagyon féltékeny vagyok.. mert ugy érzem hogy nem is figyelnek rám már annyira
Te is dobd ki, amid van, na nem szó szerint, csak ízlésesen. A passzos ruha például nem ku.rvás, és mégis vonzza a tekinteteket (ha jó az alakod, persze).
Egyébként az előző válaszokkal ellentétben jobb, ha tudod, hogy ez mostantól így lesz 40 éves korodig, akkor tudsz érvényesülni, ha jól nézel ki, és tudod is kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!