Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy dalszöveget szeretnék...

Egy dalszöveget szeretnék írni, hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
Segítenétek???(magyar)
2013. márc. 16. 16:15
 1/6 anonim válasza:
Egyszer gondolkozz el azon, hogy miről szeretnél és tudnál írni, utána majd megy magától :)
2013. márc. 16. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
jó ötlet köszi
2013. márc. 16. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Van aki úgy írja, hogy először gitáron addig próbálkozik, amíg ki nem jön valami különleges dallam, és akkor arra próbálgat meg dolgokat énekelni, lejátsza magának sokszor:)
2013. márc. 16. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
ez is jó köszi
2013. márc. 16. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
IHLET. Ez a kulcsszó. Vagy van éppen, vagy nincs. Ha van, akkor írj le MINDENT ami az eszedbe jut, utána ezeket átlehet fogalmazni, rendezni, stb. Keress valami témát, amiről tudnál írni (nagyon jó például valami olyan dolog, ami téged bánt). Bár én angolul szoktam irogatni, ez nálam úgy működik, hogy elég egy jó gondolat, hozzá valami rím ami ezt kifejezi
2013. márc. 16. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:

*és utána láncreakcióként dőlnek belőlem a dolgok :).

Az előbb véletlenül elküldtem, bocsánat.

2013. márc. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!