Nektek melyik a kedvenc Green Day és Avenged Sevenfold albumotok, és arról a kedvenc számotok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,nemet és életkort is írjatok légszi :)2013. márc. 15. 04:05
21/27 anonim válasza:
Green Day egy-két szám
Sevenfold AZ ÖSSZES! :D
22/27 anonim válasza:
Green Day: American Idiot és a Holiday :)
Avenged Sevenfold: Nightmare és Buried Alive,So Far Away és a Welcome to the family
14/L
23/27 anonim válasza:
A7X bármi!!!!
De legjobban az Unholy Confession!!
Green Day-tól a régebbiek, a Dookie:
-Welecome to paradise
-Basket Case
25/27 anonim válasza:
Green Daytől bármi, ők a kedvenceim, de legjobban 21st Century Breakdown, Insomniac, Dookie, American Idiot.
Sevenfoldtól album szintig nem jutottam m ég el :D, de Coming Home, Afterlife.
16/L
26/27 anonim válasza:
A7X a kedvencem szóval nincs olyan szám amit nem szeretnék :D (tetkóm is van) Green Day meg nem tudom talán 1 szám van :) 17/F
27/27 anonim válasza:
De ezek a kombók hogy jönnek össze???? Green Day és Sevenfold?? Persze nekem is a Green Day a 2. és Sevenfold a 3. helyen áll de a Green Day pop-punk a Sevenfold meg hard-rock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!