Mi a 3 kedvenc Progresszív rock/metál albumotok?
Figyelt kérdés
Persze,aki szereti.2009. júl. 7. 12:32
1/9 anonim válasza:
Pain of Salvation - Remedy Lane
Kalisia - Cybion
Opeth - Watershed
2/9 Thurston válasza:
Hű. Nekem is elég hasonló...
Kalisia - Cybion
Cynic - Traced in Air
Pain of Salvation - Perfect Element
De persze az Opethet is bírom. :)
3/9 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy rajtam kívül más is ismeri a Kalisia-t. :O
Annyira zseniális az egész, még a DT elemeket is el tudom viselni benne, pedig a DT elég könnyen emészthető divat-progmetál...
(És é is szeretem ám a Cynicet is. :D)
4/9 Thurston válasza:
Az Álomszínházról alkotott véleményedért szerintem sokan meglincselnének, de egyet értek. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Ezek valóban nagyon jók!!!
DT-vel kapcsolatban:Images and Words,Awake
Mást nem kell hozzá fűznöm.
Azt hiszem.
2009. júl. 7. 13:27
6/9 Thurston válasza:
Az Awake tényleg üt. Ott még egész újszerűnek hatott ez az össze-vissza virgázás, ami így a sokadik albumuk után már elég monoton és ötlettelen...
7/9 anonim válasza:
nekem nincs három, van egy nagyonkedvenc- pink floydtól a fal- és sok kevésbé kedvenc...
8/9 anonim válasza:
Persefone - Core
Amennyire ismeretlen és alulértékelt banda, annyira simán ott van a zenéjük a legjobbak közt.
9/9 anonim válasza:
Nekem sincs kifejezetten kedvenc album. Előadó van. Rush, Pagan's Mind, Jethro Tull
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!