Top 10 kedvenc Death és Black Metal banda? (mindenféle "core" szeméttől kíméljetek)
Nekem a 10 kedvenc bandám (nem sorrendben):
Cannibal Corpse, Dark Funeral, Hypocrisy, Immortal, Gorgoroth, Bloodbath, Opeth, Behemoth, Amon Amarth, Six Feet Under
Szintén sorrend nélkül:
Cannibal Corpse
Death
Morgoth
Sepultura (csak a régiek)
Deicide
Unleashed
Obituary
Pestilence
Chldren of Bodom (a lányom hallgatja mostanában, de nekem is bejön)
Slayer (bár nem death, de simán idefér)
Ezek inkább régi zenekarok, de én is régi vagyok (majd' 40 éves) :D
Tizenévesen rákattantam a stílusra és azóta is ilyeneket nyomatok. Néznek is néha a kocsiba befele, hogy ki ez az őrült. Ing, nyakkendő és üvölt a Slayer, vagy a Titkolt Ellenállás...
Nagyon helyes énis ilyen leszek 10-20 év múlva :D
egyébként ja Slayer simán befér :D
A régi Sepultura (Troops of Doom, Schizophrenia) inkább death volt, mint thrash. Utána viszont eléggé megváltoztak.
Szerintem a Slayer Reign in Blood albuma tette le a későbbi black metal alapjait. Nézd meg a szövegeit, a köritést. Az a lemez bármelyik black metal albummal felveheti a versenyt.
A Bodom-ot meg a gyerek vágta hozzám, hogy hallgassam meg, hátha bejön. A Follow the Reaper nekem nem igazán tűnt folknak. De mindegy, manapság már semmi sem az, mint aminek látszik...
Absurd
Amon Amarth
Bathory
Children of Bodom
Darzamat
Dimmu Borgir
Dismember
Mystic Circle
Odin's Law
Sear Bliss
AAAAAAAAAA bazz majdnem ráfolytak a szemeim a billentyűzetre mikor azt olvastam, h a children of bodom fok metal....Nem tudom ezt honnan szedte a kedves kolléga de aaaaaaaaaaaa nagyon szivenütött !!
Nekem amúgy nagyon sok kedvencem van és sűrűn változnak, de azért megpr. leírni párat sorrend nélkül:
Gorgoroth
Kataklysm
Lord Belial
Geryon (bár csak 1 albumuk van)
Athame
1349
At the gates
Frost
Amon Amarth
Cannibal Corpse
Abyssos
Mythotyn
Bathory
Hát folytathatnám még, de már így is több mint 10 nyilván :)
Mondok egy jót : Divine Heresy
mindenki nézzen utána mert nagyon jó !!!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!