Melyik a kedvenc 30Y számotok és albumotok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egy számot nehéz kiválasztani hogy kedvenc, ezért számból lehet több is...Max 5...2009. jan. 17. 19:15
2/18 anonim válasza:
Sötét van akkor, amikor vége van rohadt sötét mer a szem csukva van... belül meg mindegy milyen fények égnek... sugd meg a terved... Én meg az enyémet... ♥
4/18 anonim válasza:
heyyy
Az első válasz meg miért csak 50%-ban hasznos ? :D Emberek ez az a szám:
5/18 anonim válasza:
Nekem a Defender a nagy kedvencem
7/18 anonim válasza:
nekem a kedvencem jelenleg a Szenes meg az Ül és vár. De a bogozd ki örök kedvenc marad, és a Felhőt is imádom... Azt hittem érdemes... de majdnem az összeset :D nagyon tudják mi a zene!
9/18 anonim válasza:
Ül és vár, Bájtos mosolyú lány, Felhő, Azt hittem érdemes, sötét van, Olyankor, Szív szalutál? Egy perccel tovább
és amit nem szeretk: bogózd ki(sosem bírtam a zenekarok "sláger"számait)
10/18 anonim válasza:
nyeh ez hülyeség. akkor csak elvből "nem szereted" mert úgymond divatzene lett belőle. jóvan igaz h ezt a számot még az is szereti aki azt se tudja mi fán terem a 30y, de akkor is. attól h sláger lett belőle attól még igenis jó az a szám... bocsi de ez most felb×sz. ez most olyan mint divatból azt mondani hogy nem nézel tévét... :S bocs. pontozz le:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!