Nektek melyik a kedvenc Green Day és Avenged Sevenfold albumotok, és arról a kedvenc számotok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,nemet és életkort is írjatok légszi :)2013. márc. 15. 04:05
11/27 anonim válasza:
én úgy értettem hogy a legtöbben csak az American Idiotot ismerik ráadásul egy csomó embert akit ismerek a Green Daytől mást se ismernek csak a Boulevard of Broken Dreams komolyan nem csak ez létezik a Green Daytől csomó számot kéne ismerniük...
12/27 anonim válasza:
Sajnos van benne igazság , de ettől még nem lesz egy album kommersz :D Az tényleg zavaró hogy a sok divatmajom a boulevards of broken dreams meghallgatása után már rajongónak mondja magát. De vannak azon az albumon sokkal jobbb számok is annál pl: Jesus of Suburbia
13/27 anonim válasza:
green day: az album az Uno es van olyan polom is:) kedvenc szam a Nuclear Family es a Know Your Enemy
avanged senevfoldrol nem ismerem albumokat csak zeneket es a kedvencem a A Little Piece Of Heaven.
15/L
14/27 anonim válasza:
Amúgy én pl. nem azért írtam American Idiotot, mert csak azt ismerem. Ismerem én a többi albumot is , csak az American Idiot a kedvencem. :D De jó még a Dookie, Warning, Nimrod, 21st Century Breakdown, stb...csak lusta voltam ennyit leírni.
16/27 A kérdező kommentje:
mixedup igazad van,de nem értem,hogy ettől miért lesz kommersz?! :)
2013. márc. 22. 00:38
18/27 anonim válasza:
Én az utóbbit nem ismerem, de a Green day-től a kedvencem a Warning, onnan is a Fashion victim, Blood sex and booze, és a Church on Sunday. Meg persze az American idiot, azon a kedvencem a Jesus of Suburbia, Letterbomb és Whatsername. De jó még a Nimrod, Insomniac és a Dookie is. ;) 13/L
19/27 anonim válasza:
A Green Day összes számát imádom *-*
Aki pedig nem ismeri az Avenged Sevenfold-ot, ajánlom figyelmébe ezt a számot :D
20/27 anonim válasza:
Hát nekem a kedvenc bandám az Avenged Sevenfold <3 egyszerűen imádom őket és amit csinálnak szóval ebből kifolyólag az egész kivéve a legelső albumuk a Sounding the Seventh Trumpet az annyira nem a7x látszott hogy fiatalok voltak... :D 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!