A Nickelback élőben is olyan jó mint a klipeken? Megéri elmenni a koncertjükre?
Nem ragadtam re a régi klasszikusoknál, próbálom én keresni a mai mainstream zenékben is a jót, de a futtatott gagyikban (pl. a Nickelback) semmi jót nem látok. Ezerszer eldurrogtatott rockklisék művien tálalva, újszülöttnek minden vicc új alapon.
Ha mai zene, akkor maradok a Soil & Pimp Sessionsnél.
Az itt eljátszott gyerekes "vitátok" (mert ez annak is szörnyû volt) bizonyìtja hogy kb egyikõtök sem mèltó arra hogy legendás együtteseket emlegessen ès hivatkozzon valamelyikre is.
Ez csak egy nyálcsorgatòs " csak azèrt is az èn egoista vèlemènyem számìt" pisis párbajhoz hasonlìtott szar indokokkal alátámasztva.
Kb azzal èr fel hogy a kutya mièrt nem macska, hisz van
fülük van szemük ès mèg orruk is.....
Nyugi gyerekek, majd ha agyban is elèritek a normál szintet akkor a duzzogás is abbamarad... ;)
Addig is a viszont nem olvasásra.
Én csak azt nem értem, hogy ez mire jó? Bocsánat, hogy beleszólok, csak azt szeretném mondani, hogy a kérdés nem az volt, hogy ki szereti a Nickelbacket és ki nem...
Attól még, hogy én nem szeretek egy előadót eltudok vonatkoztatni az ellenszenvemtől és megtudom állapítani, hogy jó koncertet ad vagy nem.
A kérdésre pedig a válaszom: igen, a Nickelback fantasztikus koncerteket ad és én ott leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!