Milyen gitárt vegyek?
Az ár többnyire az új 60%-a kell legyen, máskülömben az ember hezitálni kezd, hogy inkább megveszi boltban. Persze lehet plusz, ami feltornázza a használt árat, de nem szokott:-)
A gitárosok ismerik ezt az oldalt, ne vaterázz gitárra!
mondjuk ez a 60% szerintem annyira nem érvényes klasszikus gitároknál. egy jó gitárnál én még többet is fizetnék egy jó állapotú használtért, mint egy újért, de ha ugyanannyiba kerül, mint boltban, akkor is nagyon jó, mivel 4-5év alatt olyan sokat érik a hangja, hogy akinek már egyből használatra kell, és koncertezik vele, annak sokkal többet ér egy jó használt, érett, mint egy új.. másrészt szólógitároknál azért szokott tényleg a bolti ár feléért lenni, mert abból van annyi, mint a szemét. jó klasszikus gitárból kevés van használt, így annyira nem mennek le az árak
ez mondjuk nagyon jó, ilyet próbáltam is, nagyon tetszenek a rodriguez hangzások
ez annyira nem szimpi, de inkább csak nem ismerem,
illetve nézz be a segoviába, ha teheted, ott rengeteg jó gitár van, nagyon segítőkészek, és vannak használtak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!