Milyen kezdő elektromos gitárt vegyek? (Elképzelések, részletek lent. )
szeretnék venni elektromos gitárt, de mivel nem értek a gitárokhoz és hogy milyet érdemes venni, ebben kérném a segítségeteket.
25-30ezer forintig tudok elmenni (akár használt is lehet), és stratocaster formájú gitárt szeretnék leginkább metál zenére... (de mindenféle zenét szeretek, szóval ez nem zárja ki a többi stílust)
legfőképp márkára és típusra lennék kíváncsi, hogy melyikek a megbízhatóbbak ebben az árkategóriában, de bármilyen tanácsot elfogadok.. :)
Énis metál zenét játszok és én egy BMI márkájú gitárral kezdtem el gyakorolni, körülbelül 20-30 körül van az ára, megfizethető és használható is, de nem kifejezetten színpadra való.
Nézegesd meg ezeket, szerintem kezdésnek ennél jobb nem kell.
Köszi, pont ilyen válaszra vártam.
Az alatt mit értesz, hogy nem kifejezetten színpadra való?
Neked milyen típusú BMI-d volt, tudnál róla egy kicsit bővebb véleményt, vagy tapasztalatokat mondani?
Igen, pont így értettem, de kezdő gitárnak mind a kettő megfelelő. Nekem ilyen volt:
Egy kis erősítővel tökéletesen jól használható, aztán hogy ha belejössz, akkor vegyél egy kicsit komolyabbat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!