Milyen fajta gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy bizonyos pénzösszeget. Mielőtt meg kaptam, már eldöntöttem, hogy beruházok egy elektromos gitárra, csak az a bökkenő, hogy nem tudom milyet akarok. Nektek milyen gitárral van pozitív tapasztalatotok?2012. dec. 27. 15:26
1/11 anonim válasza:
nekem a Schecterrel, Epiphone-nal, és a drágább squierekkel. 100ezer közül használtan nagyon jókat ki lehet fogni.
2/11 A kérdező kommentje:
És igaz az, hogy a gitárpakkokban lévő gitárok, és az esetleges erősítők szarabbak, mint ha külön venném őket?
2012. dec. 27. 15:33
3/11 anonim válasza:
igen, de pakkban nem is lehet nagyon értelmes gitárt kapni :D
4/11 anonim válasza:
Fender irányzat: Squier
Gibson irányzat: Vintage, Epiphone
Egyéb (mötál?): Cort, Ibanez
6/11 anonim válasza:
Milyen zenét szeretnél játszani? Kik a kedvenceid?
7/11 anonim válasza:
1. Tényleg fontos, hogy milyen zenékhez kellene.
2. Semmi elképzelésed sincs, még csak annyi sem hogy "például nekem a telecaster és stratocaster formájú gitárok jönnek be" , vagy bármi ilyesmi elképzelés? Vagy mondjuk hogy kik a kedvenc gitárosaid?
8/11 anonim válasza:
meg ez a "bizonyos pénzösszeg" kifejezés sem segít hozzá ahhoz, hogy konkrét típust ajánljunk
9/11 anonim válasza:
Hát igen, mondjuk 1 millától, 200 e, 100 alatt?
10/11 A kérdező kommentje:
hát punk rockot szeretnék játszani meg garage rockot, a kedvens előadóm a Black keys, naggyából olyasmit nagyrészben:) http://www.youtube.com/watch?v=6yCIDkFI7ew&list=PLs56NE7V_iF..
2013. jan. 5. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!