Milyen elektronikus gitárt vegyek?
Akusztikus gitáron kb 8 éve játszok, de csak saját magam szórakoztatására és nem vagyok valami profi.Most viszont szeretnék venni egy elek.gitárt.
Milyet ajánlotok egy kezdönek? Ja és ujjat szeretnék vásárolni.
Előre is köszi.
Heló!
Amit én ajánlanék, annak 50000 ft körül mozog az ára, viszont ezt egy remek hangszer, ami hosszú évekig kiválóan szolgálhat téged:
Ibanez GRG 170 DX Black Night
Olyanok ajánlotta, aki több mint egy évtizede játszik elektromos gitáron - ős is aksuztikuson kezdte -, meleltte pedig egyéb hangszeren is zenél. Ha ez nem tetszik, esetleg drága, akkor azt javasolja, hogy ugyancsak Ibanez-t válassz magadnak.
Először is azt döntsd el hogy mennyit szánsz rá.
A két legelterjedtebb típus Stratocaster és a Les Paul. Az eredeti Fender Stratocasterek 150e Ft körül vannak, Yamahában 60-80e Ft körül, egyéb gyártóktól 30e Ft körül is van már tök jó.
Ugyanígy egy Gibson Les Paul többszázezerbe kerül, de a Gibson alsókatergóriájú saját márkás Epiphone-ok már csak százezer körüliek, egyéb gyártóktól 50e Ft körül is vannak tök jók.
Köszi a gyors válaszokat,
Zenei stilusom igen változo: Metalica, Eric Clapton,egy kis Led Zeppelin, föleg olyan 5 ujjas számokat játszok (nemtom pontosan mi a megfelelő megnevezés,nem akordos és nem is pengetős számok)
A gitárt az Xboxhom akarom kötni egy program segitségével ezzel megspórolom az erősitöt. a Programmal eggyüt lehet venni 3 fajta gitárt:
Les Paul Junior Special-II
Les Paul Special-II ,már 2 pickupos (sajna nemtom miaz a pickup)
Les Paul 100
Bár egyiketsem ismerem csak a különbözö árait.
Igen az XBOX360 + Rocksmith oktató szoftver + Gibson's Epiphone Les Paul gitár hármas tanulni tényleg nagyon jó.
200-330 dolcsi között több csomagban is kapható. A legdrágábbra szerintem nem kár költeni, mert az tényleg teljesen jó.
Google-n, Youtube-on érdemes rákeresned.
Ilyen kábellel tetszőleg elektronikus gitárt tudsz csatlakoztatni USB-n XBOX360, PC, PS3 - hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!