Miért közösítenek ki, és miért gáz az ha 15 éves lányként viking/folk/black/death/melodic metal-t hallgatok?
Ne izgasson mit pofázik a sok tömegtermék!
Manapság sajnos a b*zi or k*rva stílus a "menő", de semmiféleképpen ne add fel azt amit szeretsz. Forduljon fel a sok divatmajom! \m/
21/F
Tévedsz, egyre több magyarral találkozni a viking/pagan szubkultúrában, én is megtérítettem már jó pár osztálytársam :D
17/F
Mond nekik hogy menjenek a f@szba. Te normális zenét hallgatsz aminek van mondanivalója. Az a lényeg, hogy szard le őket le vannak butítva mert a tv-n nőnek fel és csak a viva tv-t ismerik.
15/F
meg az éjjel-nappal judapestet ami eleve tele van a mocsok zenékkel, és akik meg azt nézik persze hogy nekik is olyanná alakul az ízlésük egy idő után, főleg a kisebbeknek...
szóval legyél rá büszke, hogy ilyen zenéket hallgatsz!
(egy folk-viking metal rajongó:))
ja, és egy kérdés, a Bathory-t ismered?:)
tökéletes stílus irányzatot követsz :) pont ugyanezt a stílust irányzatot/irányzatokat hallgatom én is :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!