Hallgat még valaki hasonló zenéket?
Pogány/Folk: Corvus Corax, Moon And The Nightspirit, Faun
vagy
Symphonic metal: Therion, Epica, Within Temptation...
vagy
Neoclassical darkwave/etheral wave/gothic/atmospherical: Ophelia´s Dream, Autumn Tears, Nox Arcana, Dark Sanctuary, Artesia, Arcana
vagy hasonlókat mint az:
Era, Enigma
Csak kíváncsiságból.
(Aki tud még hasonlókat ajánlhat is, megköszönném.)
Én. :D (Az vagyok, akinek a hasonló jellegű kérdésére - nagy valószínűséggel te - válaszoltál nem rég. :D)
Pogány/kelta/folk bandák, amiket szeretek még: Omnia, Percival, Valravn, Virelai, Asynje, Gjallarhorn, Wardruna, Sava, Anúna.
Symphonic/gothic metal régen sokat hallgattam, de mostanában már nem annyira. Amiket hallgattam: Leaves' Eyes, Nightwish, Tarja, Regicide és az általad felsoroltak.
Neoclassical darkwave/gothic ezt a stílust "önmagában" csak ritkán hallgatom, de Edgar Allan Poe olvasáskor tökéletes. :)
Igen, én voltam. :D
A te kérdésed kapcsán aztán írtam ki egyet én is, hátha...
Te is olvasod Edgar Allan Poe műveit? Végre valaki!
Amugy kérdezhetek vmit? (Nem mintha számítana, csak kíváncsi vagyok)
Hány éves vagy?
Jelen. :D
Folk: Ensiferum,, Korpiklaani, Eluveitie
Symphonic metal: Therion úgy szintén, Nightwish, Sonata Artica.
(Illetve ezeken kívül Children Of Bodom, Sabaton, Wisdom, Five Finger Death Punch stb.))
Szuper!
Nincs kedve esetleg valakinek beszélgetni?
Ritkán találok akár egy kicsit is hasonló ízlésű emberekkel.
Nem pont ilyeneket de pl Wintersun-t szoktam hallgatni
de maga a folk nem áll közel hozzám, csak ha minimálisan van jelen a zenében (am rock és metál+származékaik)
19/f
2-es vagyok.
Igen, nagyon szeretem Poe-t, főleg a novelláit. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!