Tudnátok segíteni az akusztikus gitáromon? Bővebben lent
Régi akusztikus gitárom van (kb. 30 éves), amin nem szimpla húrláb van, hanem úgy oldották meg, hogy miután lefogatták a húrokat, egy különálló alkatrészen vezették át őket. (egy léc aminek a tetejébe egy réz pálca van erősítve) Na most a húrok kikoptatták a pálcát, és ettől fura rezonáló hangja lesz a húroknak. Tudnátok segíteni, hogy hívják ezt az alkatrészt?
pont ilyen:
Pencroftivald: köszi, a te valaszaid nagyon hasznosak voltak, így fogok tenni.
Szerintem teljesen egyertelmuen fogalmaztam, ha megneznetek a kepet rajonetek mirol beszelek. Amugy meg nem tudom miert zarna ki egymast a réz meg az hogy feher, vilagosan leirtam h léc amif ekete, feher a teteje, mert feherre festettek es nem azert mert muanyag lenne, es egy rez palca van a tetejen amit most jobban megneztem es yenyleg olyan mint egy bund... Ugyh pencroftivald meg1x koszi. A tobbieknek is koszi azert.
Ja es bocs az ekezetekert de telorol vagyok es igy kicsit hosszu lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!