Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudom a dalokat gitáron...

Hogyan tudom a dalokat gitáron eljátszani fingerstyle stílusban?

Figyelt kérdés
Mert értem, hogy vannak neten tabok, de hogyan csinlják őket? Hogyan tudnék egy dalt én is így feldolgozni? Gondolom nem csak a hangokat kell kikeresgetni. Hogyan kell?
2013. febr. 25. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
ez nem egy olyan dolog, amit itt egy kommentben (vagy akár 20-50kommentben) le lehet írni. éppen ezért nem lehet neten gitárt oktatni, ehhez tanár kell, aki megmutatja, meghallgatja hogy te hogy csinálod, segít, együtt csináljátok. ha nem akarsz komolyan foglalkozni vele, csak neten szórakozni, akkor maradnak a tabok..
2013. febr. 25. 23:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem akarok zenész vagy ilyesmi lenni, inkább csak otthon, hobbiból gitározok, mert szeretek.

Köszönöm a választ!

2013. febr. 25. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

lickbyneck.com

Itt találsz egy csomót.Ahhoz,hogy magadtól is össze tudj hozni egy ilyet,már több tudás kell.

2013. febr. 26. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
elkezdesz akkordokat bontogatni, hármas majd négyeshangzatokat. ezt csinálod 1 évig, utána jöhetnek a rendes, megkomponált akkordszólók.
2013. márc. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!