Mik a személyes (! ) tapasztalatok a Crafter akusztikus gitárokkal kapcsolatban?
Helló!
Csak jót tudok mondani a márkáról, komoly szinvonalat hoz elég jó áron. Én egy DTE7-et használok, nagyon szép az akusztikus hangja és kihangosítva is nagyon jól szól. Igényes kidolgozás, minőségi anyagok és összeszerelés(ha jó tudom, félig-meddig kézzel készítik a gitárokat). Érdemes kipróbálni bármelyiket, én a Musicminutes-ben vettem, ők az itthoni forgalmazók és tök jó fejek ráadásul:)
Szia!
Köszi, ez jól hangzik. Te hogy játszol rajta, pengetővel vagy ujjal pengeted? Én fingerstyle amerikai folkot játszom, fontos lenne a finom, részletező hang a bontott pengetés miatt. Ez ügyben van valami tapasztalatod?
Kiwicake
Szia!
Az enyém(Dte7, ill. a De7 is) anyagából adódóan- mahagóni tömör cédrus fedlappal- pont a középtartományt hozza erősebben, szóval bontásra, szólóra is abszolút alkalmas. Akkordozásnál is számomra nagyon szép hangja van, a szólók, bontások pedig nagyon szépen, érthetően szólnak(két ak.gitárral játszunk mostanában).
De szerintem az a legegyszerűbb, ha a már említett boltba elmész, és kipróbálsz jónéhány példányt. Tudnak segíteni is a választásban, én is ott vettem az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!