Tudtok ajánlani olyan könyvet és/vagy weboldalt, ahonnan meg tudnám tanulni a FingerStyle-os gitározást? (akusztikus gitár)
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!
15/L
2012. febr. 9. 16:58
1/4 Öhö válasza:
Szia! Hát sajnos elég kevés oldal van ahol ezt a fajta stílus tanítják meg tanár sincs nagyon de ez remélem segít [link] itt van egy nagycsomó technika, dalok kezdőtől haladóig én is innen lestem el az alapokat.
Sok sikert a tanuláshoz!:D
2/4 Öhö válasza:
Ez lemaradt [link] itt van egy rakat skála majd jól jön a hallás utáni játékhoz. Ha lesz valami gond szólj nyugodtan.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket! :))))
2012. febr. 11. 21:43
4/4 Öhö válasza:
Szívesen. Majd ha már lesz egy kis gyakorlatod ezt nagyon tudom ajánlani nekem sokat segített http://www.youtube.com/watch?v=xpEaZ7EMAgw . A híres technika amit minden gitáros meg akar tanulni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!