Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismeritek Igor Presnyakovot?

Öhö kérdése:

Ismeritek Igor Presnyakovot?

Figyelt kérdés
Ha igen mit gondoltok róla?:D Itt egy videó aki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=3as-vMnyAGg&feature=context-gfa

2012. aug. 31. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen.

Jó kis akusztikus feldolgozásokat csinál, nem könnyű egy szál gitárral ilyen szinten feldolgozni ismert számokat.

2012. aug. 31. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, tud a csávó
2012. aug. 31. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
kövezzetek meg ,ha nincs igazam, de szeirntem az, mikor beleénekel, k*rvaidegesítő :D nagyon jól csinálja a szólamokat, tényleg felismerhető benne a basszus, a gitár, és az ének is, de mikor csak úgy beleénekel szerintem az ront az öszképen, nem is kicsit :D egyébként én is szeretem, de pl Edgar Cruz sokkal durvább nála ilyen stílusban szerintem :D viszont sungha jungnál sokkal jobb Igor
2012. szept. 1. 00:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én is jobban szeretem, ha csak gitározik :)
2012. szept. 1. 05:44
 5/12 anonim ***** válasza:

De ha már feldolgozás, azért Tommy Emmanuel is iszonyú jól nyomja :)

[link]

2012. szept. 1. 05:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kellene az éneklést erőltetnie. :-)
2012. szept. 1. 09:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen nem lehet semmi ilyen számokat gitárra átírni. Olyan jó sose leszek hogy ilyen számokat csináljak, de legalább hallás után le tudom szedni:D
2012. szept. 1. 14:53
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem is ügyes, de nem jobb Sunghánál. jóval alapabb dallamokat használ, ügyesen, de sajnos alap dallamokat használ...Sungha inkább a komplexívitásra törekszik, a minél kifinomultabb, tiszta, lágy, vagy erőteljes hangzásra.

De amúgy én is szeretem Igort, a Sweet Child O'Mine például jobb lett a Sungha verziójánál.

2012. nov. 26. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
de azt is vegyük figyelembe, hogy shunga semmit nem csinál magától, más írja meg neki a dalokat, betanítják, szóval ő konkrétan csak egy báb. abból meg sok van
2012. nov. 27. 08:04
 10/12 anonim ***** válasza:

igen, kicsit olyan mint egy báb. de 9 éves kora óta MAGÁTÓL, ÖNSZORGALOMBÓL kezdett el tanulni, nem kényszerítették.

Sunghán az látszik, hogy jó a technikája, de ő a szívét adja bele a dalokba, ha ez nem is látszik.

2012. nov. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!