Ki tud olyan oldalt ahol gitározni tudnék (persze nem profin) megtanulni?
Figyelt kérdés
A legalapabról indulnék. Egy ideig jártam gitározni de sajnos az egész nagyon rég volt és már foggalmam sincs semmiről. Bár lehet ha elkezdeném akkor valahogy beugrana, de nincs rá sok esély. Na szóval olyan oldalt keresnék ahol akár videóba vagy akár leírva van a mol-ok meg ilyenek. Úgy teljesen a leg alapabb dolgok is. Előre is köszönöm a válaszokat.:) Trollokat nem kérek!2013. febr. 25. 19:01
1/5 anonim válasza:
Én a Guitar Pro nevű programmal tanultam sokat. Töltsd le vmi nagy packban, ahol zenék is vannak hozzá. Általában ott találsz akkordokat és skálákat is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. febr. 25. 19:53
4/5 anonim válasza:
Guitar Pro-ból az 5-öt javasolom, a 6 nehezebben kezelhető.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokat segített.
2013. febr. 26. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!