Bruu32 kérdése:
Nehéz megtanulni gitározni?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni. 20 ezer forintért ha veszek egy gitárt azzal meg lehet tanulni (tanár segítségével ) ?2013. febr. 4. 19:56
1/6 Garpe válasza:
Meg. Nem túl bonyolult attól függ milyen tehetséges van, mennyi energiát fektetsz bele, és milyen szinten akarsz játszani. Ha csak akordozni akarsz ill. ilyen Pop v. Rock dalokat akarsz, esetleg a tábortűz mellett, akkor tanulj a netről tabulatúrákból. Ha komoly v. Jazz-t zenét akarsz akkor zeneiskola tanárok, majd Jazz konzi. Van egy ismerősöm megvette a gitárját másnap már hibátlanul tudta a Beatlestől a Blackbirdet jó igaz ő nagy tehetség.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát azért anyira komolyan nem akarok gitározni hogy abbol éljek vagy ilyesmi hanem csak ilyen "tábortüzes" dalokat akarok játszani gondolok itt Olly Murs zenékre meg ilyenekre.
2013. febr. 4. 20:17
3/6 Garpe válasza:
Nézd én jártan profi szóló gitároshoz, zeneiskolába, és megtanultam a "kis kece lányom"-at.
Aztán jött az ötlet csináljunk zenekart kiválasztottam egy számot tanultam a netről tabulatúrából szorgalmasan az akordokat kb.: egy év alatt egész feljöttem, nem volt túl nehéz. (ja és a zenekarom megy Rolling Stones, Doors, Beatles dalokat simán tudok/tudunk játszani egész jól). És mint, hogy én is ebből akarok élni ezért azt mondom nem túl nehéz, de kell gyakorolni, kell hogy a mániád legyen a gitározás.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ sokat bátorítottál és akkor azt mondod hogy netről nem "nehéz"megtanulni. De amúgy te eközben jártál tanárhoz ?
2013. febr. 4. 20:35
5/6 Garpe válasza:
Nem előtte jártam tanárhoz amikor netről kezdtem tanulni már nem jártam tárhoz.
6/6 anonim válasza:
Sajnos nem ilyen egyszerű. Ha 20-ért akarsz venni gitárt, akkor inkább meg se vedd, de komolyan. Ilyen árkategóriában nagyon komolytalan hangszereket lehet venni. Minimum 80, de jobb ha 100. Ha komolyan szeretnél játszani, akkor úgyis ki fogod még ezt a kategóriát is nőni 1-2 éven belül. Ha pedig majd újra kell bundoztatni a gitárt (20-30 rongy) az eléggé masszív költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!