Ha valaki szid egy tehetségtelen előadót/együttest, akkor miért mondják rá azt az emberek, hogy irigykedik?
Ha mondjuk megmondom egy primitív,tehetségtelen előadóról,hogy gáz amit csinál (Pl:sp,fluor tomi),akkor miért mondják azt,hogy irigy vagyok,ami eleve hülyeség,nem is értem hogy képzelik.
Ellenkező esetben,ha egy tehetséges előadóművészről mondom el a negatív véleményem (Caramel,Tóth Vera,Ákos),akkor miért nem jön senki az ,,irigykedős" szöveggel ?
A 6. kommentnél tovább nem tudtam olvasni, nem volt hozzá gyomrom. Mi az hogy igényesség? Aki David Guetta rajongó, az szerint azért nem igényes mondjuk a Rammstein, mert csak üvöltöznek benne. Aki meg a Rammsteint szereti, annak meg azért igénytelen a David Guetta, mert csak pattog egy doboz előtt, amin gombok vannak. Szóval mindenkinek más az igényes zene. Sokan nem tudják elviselni, ha valakinek nem tetszik a kedvence zenéje.
Visszatérve a témához, Fluor maga írja a dalszövegeit, és az nem ám úgy van, hogy Pixával haverok, és nem kell fizetnie semmiért. Meg egyébként is, nagyon sz*r lehet neki, hogy azt csinálja amit szeret és nem segédmunkásként lapátolja a sz*rt napi 8-ban.
Nem értem minek kell foglalkozni velük, ha nem szereted. Olyan előadó nincs, aki tehetségtelen. Mert például MM nem tud énekelni, viszont felkeresett néhány embert, akik megírták neki a dalszöveget, elvitték stúdióba, megcsinálták neki a videoklipeket. Ne mondd, hogy te ezt így meg tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!