Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha valaki szid egy tehetségtel...

Ha valaki szid egy tehetségtelen előadót/együttest, akkor miért mondják rá azt az emberek, hogy irigykedik?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk megmondom egy primitív,tehetségtelen előadóról,hogy gáz amit csinál (Pl:sp,fluor tomi),akkor miért mondják azt,hogy irigy vagyok,ami eleve hülyeség,nem is értem hogy képzelik.

Ellenkező esetben,ha egy tehetséges előadóművészről mondom el a negatív véleményem (Caramel,Tóth Vera,Ákos),akkor miért nem jön senki az ,,irigykedős" szöveggel ?

2013. febr. 23. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mert az emberek barmok, és van egy ilyen 'te mit tettél le az asztalra?' szintű balkáni reflex.
2013. márc. 3. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:

A 6. kommentnél tovább nem tudtam olvasni, nem volt hozzá gyomrom. Mi az hogy igényesség? Aki David Guetta rajongó, az szerint azért nem igényes mondjuk a Rammstein, mert csak üvöltöznek benne. Aki meg a Rammsteint szereti, annak meg azért igénytelen a David Guetta, mert csak pattog egy doboz előtt, amin gombok vannak. Szóval mindenkinek más az igényes zene. Sokan nem tudják elviselni, ha valakinek nem tetszik a kedvence zenéje.

Visszatérve a témához, Fluor maga írja a dalszövegeit, és az nem ám úgy van, hogy Pixával haverok, és nem kell fizetnie semmiért. Meg egyébként is, nagyon sz*r lehet neki, hogy azt csinálja amit szeret és nem segédmunkásként lapátolja a sz*rt napi 8-ban.

Nem értem minek kell foglalkozni velük, ha nem szereted. Olyan előadó nincs, aki tehetségtelen. Mert például MM nem tud énekelni, viszont felkeresett néhány embert, akik megírták neki a dalszöveget, elvitték stúdióba, megcsinálták neki a videoklipeket. Ne mondd, hogy te ezt így meg tudod csinálni.

2013. márc. 3. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert tényleg létezik olyan, hogy valakit azért szidnak, mert híres. Ugyanolyan hülyeség, mint amikor valakit 2-vel több ember hallgat, mint előtte, és a szubkultúra máris azt mondja, hogy juj, így már túl mainstream, nem hallgatom. Van ilyen jelenség. Ettől függetlenül értem, hogy miről beszélsz. Az emberek túl egyszerűek. Mondjuk nem tudjuk, mennyire fejted ki a véleményed. Ha normálisan kifejted, nem csak odaböfögöd, hogy sz/r, akkor elvárhatod, hogy felfogják. Ellenkező esetben nem. Ha ennek ellenére azt mondják, hogy irigy vagy, az azért van, mert egyszerűsítenek. Ez olyan pop-pszichológia. Igazi pszichológusok órákat tudnának neked mesélni neked arról, hogy a laikusok hogy dobálóznak a depressziós, az OCD-s, a függő, az EQ-IQ, az antiszociális, az introvertált stb. szavakkal. Ez is ilyen. Valahogy az emberek rákaptak erre: van egy olyan létező jelenség, hogy az emberek utálják azt, akire irigyek, de nyilván nem irigyek mindenkire, akit utálnak. De tudod: ha otthonülős vagy, antiszociális vagy, ha 2x megigazítod a szőnyegedet, már tisztaságmániás vagy, ha szeretsz verset írni, grafomán vagy stb....
2019. ápr. 7. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!