Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tehetségtelen lennék? :S

Tehetségtelen lennék? :S

Figyelt kérdés
Tavaly júniusban kezdtem el zongorázni egy osztálytársammal, aki 6 éven keresztül furulyázott. Ő az iskolánk kollégiumában lakik, én hazajárok, így ő nagyon sokat tud gyakorolni az énekteremben, de én is bent maradok zongorázni szinte minden nap 2-3 órát, ő mégis sokkal nehezebb és szebb darabokat kap a zongoratanárunktól, mint én, és el is tudja játszani őket, ezzel szemben én nagyon egyszerűeket kapok, amiket tökéletesen megtanulok, mégis olyan tehetségtelennek érzem magam az osztálytársammal szemben... Tényleg az lennék? :S
2010. ápr. 8. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

ez nem feltétlen azt jelenti,hogy tehetségtelen lennél,sőt!

Ő előnyben van,mivel már tanult egy másik hangszeren és ezért ott már elsajátította az alapokat, fejlődött a zenei érzéke.

Nyugi, te is fejlődni fogsz,ne add fel! gyakorlat teszi a mestert!

2010. ápr. 8. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat! lehet, hogy tényleg igazad van =)
2010. ápr. 8. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Tehetség. Ha véletlen kiderül ,hogy mégsem vagy tehetséges, akkor sincs semmi gond, kicsit nehezebben fogod tudni megtanulni a hangszert kezelni.

Szerintem ettől nem dől össze a világ. Attól, hogy nem vagy tehetséges, még lehetsz nagyon jó zenész.

Egyébként kérdésedre nem tudom a választ, de gondoltam ezt azért leírom bátorításként:)

2010. ápr. 8. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi =)
2010. ápr. 9. 05:48
 5/6 anonim ***** válasza:

a tehetség akkor kell ha világszínvonalú zenész akarsz lenni, egyébként meg nélkülözhető... így is simán meg tudsz tanulni hangszeren játszani, csak a megfelelő hozzáállás szükséges, idő kérdése és mindig fejlődsz :P olyan mint a napfelkelte, nem látod rendesen a változást mert olyan lassú, de megfelelő idő múlva mindig érezzed a változást :)

ui : tanuld meg azokat a darabokat amiket osztálytársad is játszik :P

2010. ápr. 10. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi,aranyos vagy :)
2010. ápr. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!