Tehetségtelen lennék? :S
ez nem feltétlen azt jelenti,hogy tehetségtelen lennél,sőt!
Ő előnyben van,mivel már tanult egy másik hangszeren és ezért ott már elsajátította az alapokat, fejlődött a zenei érzéke.
Nyugi, te is fejlődni fogsz,ne add fel! gyakorlat teszi a mestert!
Tehetség. Ha véletlen kiderül ,hogy mégsem vagy tehetséges, akkor sincs semmi gond, kicsit nehezebben fogod tudni megtanulni a hangszert kezelni.
Szerintem ettől nem dől össze a világ. Attól, hogy nem vagy tehetséges, még lehetsz nagyon jó zenész.
Egyébként kérdésedre nem tudom a választ, de gondoltam ezt azért leírom bátorításként:)
a tehetség akkor kell ha világszínvonalú zenész akarsz lenni, egyébként meg nélkülözhető... így is simán meg tudsz tanulni hangszeren játszani, csak a megfelelő hozzáállás szükséges, idő kérdése és mindig fejlődsz :P olyan mint a napfelkelte, nem látod rendesen a változást mert olyan lassú, de megfelelő idő múlva mindig érezzed a változást :)
ui : tanuld meg azokat a darabokat amiket osztálytársad is játszik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!