Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy a tehetségt...

Miért van az, hogy a tehetségtelen előadókat ismerik el? Miért mennek mostanában a zenecsatornákon (pl. : a Viva-n is), nyálas zenék?

Figyelt kérdés
Az odáig oké, hogy a média által felkapott, és a marketing valamint a menedzserek által kreált zenekarok, előadók úgy táncolnak, ahogy fütyülnek nekik. Most már szinte minden héten van valami új tinisztár! De miért nem a tehetségesebbeket ismerik el? Például ott vannak a metál bandák, oké lehet, hogy kemény a zene és durva, de legalább van zenei tudásuk! (Én amúgy abszolút nem hallgatok metált, hanem reggae-t és hip-hopot, de most nem ez a lényeg!) De ami a legjobban nem tetszik az az, hogy ha valamilyen zene keményebb vagy csak komolyabb témákról szól, akkor kapásból cenzúrázzák, betiltják, vagy ha az előbbiek közül egyiket sem, akkor sem mennek a zenecsatornákon vagy rádiókban. Megfigyeltem, mostanában mindig csak nyálas-nyalókás kislány tinipop, emo, dance, disco, R&B és társai mennek, mind olyan ami az éppen aktuális divatot követi. Most aki az előbb felsorolt zenei műfajokat hallgatja, azokat nem megsérteni akartam!!! Csak nem értem, hogy miért van ez így?
2009. dec. 22. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
ez a te szubjektív véleményed..ami senkit nem érdekel.már bocsi.te azt hallgatsz amit akarsz.azt játszák amire igény van.hiába hőzöngenek páran,a rádiók,tv-k azt adják,amire kereslet van.ez kőkemény üzlet.
2009. dec. 22. 13:40
 2/4 anonim válasza:
93%
Meg is válaszoltad a kérdésben. Ha komoly témák mennének, akkor az emberek még a végén elkezdenének gondolkodni.
2009. dec. 22. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Nana! mennek komoly témák is, csak el vannak dugva, mert hátráltatnák az emó szarokat :P szóval csak rá kell találni a jó zenékre, mert igenis vannak. és ezek a normális előadók nem hinném hogy szomorúak azért mert pár millióval kevesebb hülye van aki divatból őket hallgatja... nézd, én is zenész vagyok ha azt vesszük, bár mi még csak próbálgatjuk magunkat, hisz nemrég kezdtünk a haverokkal együtt zenélni, de én sem akarom hogy a zenénk "divatos" legyen... aki a mi zenénkre kíváncsi az ne divatból tegye hanem mert tudja is hogy miről van szó.

Egy igazi rocker

2009. dec. 22. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A 13:44-es válaszolónak teljesen igaza van!

Ha olyan zenéket játszanának, amik komoly témákról szólnak, mint pl.: reggae akkor az embereknek felnyílna a szemük, nem csak néznének de látnának is, észrevennék, hogy, milyen rabszolgák vagyunk...

azér adnak csak ilyen szenny zenéket meg műsorokat, hogy lebutítsák a népet és hülyeséggel szórakoztassák az agyukat és ne gondolkodjanak tudatosan, az a céljuk, hogy irányíthatóak váljanak az emberek, hogy lehessen őket befolyásolni, itt a példa.: Bob Marley meggyilkolása... és persze a média úgy állítota be, hogy rákos lett, szóval az, hogy milyen zenét játszanak az csak egy kis dolog a sokkból, amivel butítják a népet.

2010. jan. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!