Mennyi idő alatt lehet megtanúlni a Sweet child o mine szólóját elejétől végéig?
Kérdező!
Már, a kérdés is árulkodik ... :)
Szerintem a szokásos, veszek egy elektromos gitárt és én leszek Slash módon neki ültél te is egy Guns n Roses dalnak, de szerintem fogalmad sincs arról, hogy mi azok a tercmenetek, különböző hangsorok, párhuzamos akkordok és a többi ...
Egyik ismerősöm 10 éve gitározott kb, mikor azt mondtam, hogy eljátszotta olyan ütősen, mint az eredeti szóló.
De, ő napi 3 órát gyakorolt, skálázott és gyűrte az ipart..
Egyébként ezt nem úgy szokták, hogy vesznek egy gitárt és el kezdenek tanúlni rajta? Ezt a választ most nem értem...Én is szoktam napi min. 2 órát, de ritkán van, hogy 3 óránál kevesebbet gyakoroljak. Tudtommal mindenki volt kezdő, és rajtam nem múlik, hogy megtanuljam a skálákat, mert és sem vagyok különb másnál, hogy ne tudjam megtanulni.
A többi válaszolónak köszönöm, különösen, aki elárulta nekem, milyen skálákhoz hasonlít a szóló.
Kedves Utolsó!
Én lettem leszólva fentebb.
A hozzászólásomban valami olyasmi gondolatnak akartam teret engedni, miszerint "Inkább könnyű, egyszerű darabot játszon valaki jól, mint nehezet rosszul"
A megfogalmazást próbáltam a kérdés szintjéhez igazítani, miután a kérdező úgy gondolhatta (?) , hogy erre lehet egy fix számadattal szolgálni (?)
Én 10 éve zenélek, ebből nyolcat zenesulikban tanultam.
De, meglehet, nekem egy Guns n Roses szóló, miután klasszikus gitározok, hónapokba, esetleg évekbe telne.
de ezt miért nekem mondtad?:D én a kérdezőnek mondtam, nem a gyakorlás mennyisége számít, hanem a minősége. ahhoz viszont tanár kell, hogy jól legyen nevelve a gyerek, ezért van tele a youtube is szar gitárosokkal, az amatőr bandák már a 4akkordos szarokat sem tudják pontosan játszani, és az, hogy vagy kreatívak legyenek bármiben, vagy hogy használják a fülüket, szinte elképzelhetetlen. mint a gitárpró, pengetik ütemenként 8x ugyanazt a terchiányos akkordok, fingjuk sincs arról, hogy mi után mi jön, nem is érdekli őket, aztán csodálkoznak, hogy 5 év után nem jutnak túl a tankcsapdán.
ez nem rád szól, és nem is a kérdezőre, de én csak emiatt írtam, hogy az, hogy van egy gitárja, és szorgalmas, nem azt jelenti, hogy jó is lesz egy idő után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!