Kinucc kérdése:
Miért nem hallgatnak mostanság a csajok Metallica-t, Lordit vagy AC/DC-t? Miért csak ééén?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 16:18
11/17 anonim válasza:
Metallicát ordíttatok a szobában épp :D
16/L
12/17 Peace a bohóc válasza:
Kérlek szépen én csaj vagyok. Brutál black metált hallgatog a szobámba egy oriási " Metallica" felirat van felvestve. Nagyon sok rock koncerten voltam... HIdd el nem vagy egyedül;)) De ha 14 év körüli vagy akkor megértem az aggodalmadat...;)
13/17 anonim válasza:
Gyenge zene, én elhiszem, hogy klasszikusak meg jók meg minden...de áh...
Az AC/DC énekesétől egyszerűen ráz a hideg...rossz értelemben...szörnyen bosszant a hangja...fizikális fájdalmat okoz...
A Metallica és Lordi viszont egy időben kedvencem volt...de már túlnőttem rajtuk...(vagy elvadult a zenei ízlésem inkább...áttértem a deathcore/metalcore/death metal/screamo stb-re)
17/L
15/17 anonim válasza:
Hát én a felsoroltak közül csak az AC/DC-t szeretem. Az én világom inkább a Deep Purple, Rainbow, Led Zeppelin, stb...
De azért számomra is megnyugtató, hogy nem csak én hallgatok ilyeneket!
14/L
16/17 anonim válasza:
14 éves lány aki szereti a led zeppelint? te vagy nekem a tökéletes:) hehe
17/17 anonim válasza:
Köszönöm!:)
A kérdezőnek pedig egy szám címet idézve:
LONG LIVE ROCK'n'ROLL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!