Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok nekem "kötelező"...

Mondanátok nekem "kötelező" rock/metál számokat?

Figyelt kérdés
Minél többet ha lehet és olyat, amit középhaladóként akár meg is tudnék tanulni. Én a metallicát szeretem de a guns n' rosest is. Konkrétan a master of puppetset, enter sandmant, meg a seek and destroyt és a sweet child o' minet is nagyon kedvelem. Ezeket a puppetsen kívül egész jól játszom. (NEM azért írtam, mit tudok játszani, hogy dicsekedjek vagy lehordjatok, hanem, hogy ötletet adjak, ehez hasonló zenék ajánlásához.) Köszi.

2013. jan. 14. 18:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit ugorj vissza az időben, pl. Smoke on the Water, Ozzy Osbourne- Crazy Train, Black Sabbath - Paranoid és Iron Man, nálam ezek a kötelezők :)

De Megadeth-től is vannak alap számok, mint pl. a Symphony of Destruction, vagy ott van Slayer - Raining Blood.

2013. jan. 14. 19:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Rövidesen be is szerzem ezeket a számokat.
2013. jan. 14. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Guns n'roses-tól "kötelező" a Sweet child O'mine-on kívül a: Paradise city, Welcome to the jungle,Civil war, November rain,Patience, Knocking on heaven's door és még sorolhatnám, a GnR-nek nincs sok albuma hallgasd őket ;)

Kötelezőnek minősül még az AC/DC: Highway to hell, Back in Black, Thunderstruck, Hells bells, csakhogy a leghíresebbeket említsem,de ezenkívül is rengeteg sok jó AC/DC szám van.

Nirvana: Smells like teen spirit, ez egy igazi kötelező,de számomra kedvenc Nirvana számok még: School, All apologies, About a girl, come as you are stb. nincs sok Nirvana album sem, hallgasd őket bátran.

Iron maiden: Fear of the dark, The trooper, Aces high

És most pár amik már inkább különböző "alternatívák",ha mondhatom így,de szerintem jelenleg alapnak minősülnek:

Slipknot: Duality, Before I forget, Psychosocial stb..

Pantera: Walk, Cowboys from hell stb.

Avenged Sevenfold: bármelyik szám, nekem a második kedvenc bandám és nincs kedvem minden egyes számot leírni :), najó csak párat: Nightmare, Bat country, Critical acclaim, Afterlife stb..

System of a Down: Mindegy egyes szám 1-2 leszámítva mind nagyon jó, örök kedvenceim: Chop suey, Byob, Sugar, Lonely Day, stb--

Ajánlom a Rise Against, ami nekem a kedvenc bandám, ez inkább már punk banda,de szerintem tetszeni fog: Ajánlott: mindegy egyes szám, az első albumtól :) (pár kedv csináló: Architects, Make it stop, Ready to fall, Heaven knows stb.

Ha elindulsz ezen a szálon annyi bandád fogsz találni,hogy el se hiszed és annyi változatot, alternatívákat, amiket leírtam ez egy töredéke, csak az én kedvenceimnek, nemhogy a létezőknek. :)

2013. jan. 14. 19:39
 4/16 Solarian ***** válasza:
100%

Lusta vagyok elolvasni a válaszokat, szal ha valamit irok ami volt, akkor bocs.

Iron Maiden - Fear of the Dark

Metallica - One

Metallica - Nothing else matters

Slayer - Raining Blood

System of a Downok nagy része

Slipknot számok

Dragonforce - Through the Fire and Flames sztem érdemes ismerni

Lamb of God - Ghost Walking

Agonist - Thank you Pain

August Burns Red, Bullet For My Valentine ezeket az előadókat sztem illik ismerni

2013. jan. 14. 20:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezt már szeretem. Nagyon-nagyon köszönöm. Lesz mit hallgassak és tanuljak. Ezek közül párat ismerek is és nekem is nagyon nagy kedvenceim.
2013. jan. 14. 20:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezt már szeretem. Nagyon-nagyon köszönöm. Lesz mit hallgassak és tanuljak. Ezek közül párat ismerek is és nekem is nagyon nagy kedvenceim. Pantera, Nirvana és a többiek nagy kedvencek :).
2013. jan. 14. 20:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Upsz kétszer ment el.
2013. jan. 14. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=mtyCP93IZ7E

amúgy gitárról van szó? :)

2013. jan. 15. 01:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Rainbow és Dio is kötelező \m/

Long live rock and roll, Rainbow in the dark, Man on the silver mountain, Straight through the heart, stb.

2013. jan. 15. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha bírod a viking metalt,folk metalt mindenképp hallgass meg az Ensiferum-tól pár számot.Különösen ajánlom tőlük a Victory song-ot és az Into battle-t. Én nagyon szeretem őket. :)
2013. jan. 21. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!