Miért nem hallgatnak mostanság a csajok Metallica-t, Lordit vagy AC/DC-t? Miért csak ééén?
A környezetedben levő pár ember alapján nem lehet ilyen következtetést levonni.
Hallgatnak, nyugodj meg. Nem vagy egyedül.
Én szoktam hallgatni Metallicát és AC/DC-t na meg Guns n rosest :D
Megkaptam már,hogy hogy tudok ilyen régi sz*rokat hallgatni
míg az újabb számokra amiket hallgatok ugyanezt mondták csak a tehetségtelen jelzővel párosítva :D
(több új kevésbé ismert számom van mint klasszikus rock, csak a miheztartás végett jegyezném meg)
Kiröhögtem őket és visszavettem a fülesem :)
Mert a dubstep annyival jobb mint az amiben hangszerek vannak és énekelni,zenélni tudó emberek
bocsi az értelmetlen rizsa miatt :)
öhh. szóval. itt ülök a gép előtt metallicás pólóban. a master of puppets üvölt a fülemben. mögöttem a falon egy kib*szott nagy AC/DC poszter. számolom vissza az órákat a febr. 7.-ei slash koncertig. ahol az első sorban fogok tombolni.
egyéb kérdés?:D
Mivel mindenfelé az idióta pop előadókat látják, így igazán sohasem ismerik meg a többi műfajt, beléjük van táplálva a metal és rocki iránti gyűlölet, ez szimplán az Undor Kora...
Mellesleg én csupán egy tizenéves lány vagyok, de én mindenáron metalt hallgatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!